Keittiö

Aloitetaan siitä että meille ei tule yhtään nurkkakaappia tms, vaikka tuleekin u-mallinen keittiö. En voi vaan tykätä niistä, vaikka kuinka uudenlaisia härpäkkeitä tehdään!!

No tässä jotain sepostusta : Keittiöstä tulee valkoinen matta, pöytätasoksi on tällähetkellä valittuna kiiltävä valkoinen laminaatti 3cm, mutta taidanpa vaihtaa sen mattaan, ja ehkä vähän ohuempaan sorttiin.  Tykkään kuitenkin ajattomasta vaihtoehdosta enemmän! Liesituuletinta ei olla vielä edes ajateltu,väri ja kaikki hukassa, sen vain tiedän että, saarekemallilla mennään. Altaaksi olen ajatellut silgranit-allasta 60cm, mustana tai valkoisena,tai mikä se on se uudehko väri niillä, hiekka, toffee tms. mutta myös muut  allas-vaihtoehdot käy(jos käy). Pesukone tulee intergroituna, muut koneet jää näkyviin.

Tehdääs niin, että aloitettaan kierros sieltä terassiovelta. Ekaksi siihen tulee 60cm laatikosto, sitten 60cm astianpesukone, sitten 60 cm allaslaatikosto, nurkka jää käyttämättä, sitten u:un keskellä 2 x 70 cm laatikostot, sit 60cm laatikosto, 60 cm uuni sit 60cm laatikosto viidellä laatikolla. Kaikki muut laatikot on suunniteltu 3 laatikolla, paitsi tämä viimeinen. No sitten kierros jatkuu ruokailuhuoneen puolelle, kaikki 60 leveitä, mut nää kolme ekaa 30 syviä kaappeja ja sit toi viimeinen on 60 syvä kaappi, näin saadaan minimoitua tuon toisen nurkan hukka. Toki sinne jää 30 cm käyttämättä, mutta parempi näin, mitä epäkäytännölliset nurkkakaapit.

Kaikki on suunnitelmia, kauppoja ei olla vielä tehty. Joten, voitte vielä vaikuttaa (no ette voi !). Antakaa vinsk vinks vinkkejä!!! Mikä käytännössä toimii ja mikä ei..

Kuvat puhukoot puolestaan. ja muuten keittiö tulee Mikant-keittiöiltä.

Jäi kirjoittamatta tohon ylös tosta yllä olevasta seinästä, elikkäs jääkaappi ja pakastin keskelle, reunoille 40 leveet kaapit. Kaapit kattoon asti, kahdella pienemmällä ovella. Ja vielä.. Normi yläkaappejahan tulee vain 3x60cm,  (olikohan se)2 x45cm päällekkäin. välitilaan ei tule laattoja, ehkä lasi tai joku muu, ehkä jopa pelkkä maali.

Tota päätyseinää olen ajatellut paljon, kaipaisko se väriä tms. Se jääköön vielä muhimaan. Lattia tulee olemaan sitä valkoista lattiamattoa. Kävin muuten eilen taas sitä ihailemassa, ja on muuten hienoa, toivotaan että yhtä hienoa lattiassa!!!


       Leppoisaa sunnuntaita, meillä se menee kotona, mies töissä.

ps. yks kuva uupuu, en löydä sitä koneelta, kuva ruokailuhuoneesta päin. saatte sen myöh. jos löydän!

4 kommenttia

 1. Moikka Ride, tulin heti vasta vierailulle ja liityin lukijaksi. Mekin olemme miettineet mattavaaleaa keittiötä valkoisella tasolla. Hyvälle näyttää! Onnea vuodelle 2012!

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää! Meidän maut taitaa kolahtaa aika hyvin yhteen :) Voimia rakentamiseen myös uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
 3. Hei Mervi ja Janekin, tervetuloa lukijaksi!

  Jane olen huomannut samaa paikkapaikoin :) Tykkään niin monesta eristä. ripaus sitä, ripaus tätä. katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
 4. Meille tulee hyvin samanlainen keittiö. Päädyin myös tuohon ratkaisuun, että nurkkakaappeja ei tule, vaikka kulmia on kaksi. Mun mielestä käytännöllisempää on laittaa laatikostot kulman molemmin puolin. Missään keittiöliikkeessä ei kyllä ratkaisua ihmetelty tai kyseenalaistettu.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!