Vihdoinkin seinässä!

Johan tätä on odotettu. Mulla on ollut inspis välillä aivan armoton, mutta en vain ole yksin uskaltanut ryhtyä toimeen. Nyt sitten alkuviikosta sain miehenkin innostumaan ? asiasta. Ja kyllä me ollaan tyytyväisiä lopputulokseen. Uskallan väittää, että miehenikin! :)
 
 
Tapetti on Ferm Living:n mallistoa ja nimeltä Grid. Tämä on just niin ihanaa seinässä kuin kuvittelinkin! Mielestäni oikein onnistunut valinta! Tapetti on TÄÄLTÄ
 


Mikä mukavinta, kun saatiin tai mies sai listatkin heti paikoilleen, ei jäänyt huone retajamaan remontin jäljiltä. Tässä vaiheessa mä olin jo livistänyt muualle. Tänään löysin varaston uumenista noita Ikean tauluhyllyjä ja nekin pääsi  vaihteeksi taas käyttöön. Työhuone kaipaa vielä jotain hienosäätöä, tyynyjä sängylle, tauluja hyllyille, ehkäpä omia printtejä tms.
 

Innostuin niin, että vaihdoin valaisimia huoneeseen. Keskellä katossa oleva on taannoin Seinäjoen keskustasta olevasta Glo Interiorin sisustusliikkeestä ostettu ja nuo kaksi työpöydän päällä olevaa valaisinta on kirpputorilta varmaan viisi vuotta sitten löydetty. Taitavat olla Helsingin Valaisimen valaisimia.


 
Hempeät kukat kruunaavat tunnelman. Tietty! Tässäpä alkupaloja uudistuneesta työhuoneesta. Vielä jäi muokkaamista. Lisäkuvia laittelen kun huone on  sitä yhtä kuvaamatontakin nurkkaa myöden käyty läpi! :)
 
 
Lapsilla alkoi hiihtoloma. Tuleva viikko avoinna suunnitelmien suhteen. Saapa nähdä mitä sitä touhutaan :) Kaikille lomaa viettäville rentouttavaa lomaa, ladataan akut viikon aikana täyteen, jookos?!
 
 
Riitta
 

 
 
 
 
 
 

13 kommenttia

 1. Sopii tuohon tilaan aivan loistavasti. Kaunista ❤

  VastaaPoista
 2. Ihan megamagee.
  Juuri kuin tehty työhuoneeseen (eli toimistoon ;)

  VastaaPoista
 3. Tämä on yksi niistä tapeteista, jonka taatusti laittaisin seinään, jos sellainen olis ajankohtaista. Tosi ihanalta näyttää näin "livenä"! :)

  VastaaPoista
 4. Olipa kivannäköinen tapetti ja sopii teidän sisustustyyliin täydellisesti :) Hyvää hiihtolomaa sinne suuntaan! :)

  VastaaPoista
 5. Tapetti on mahtava! Koko huone näyttää toooosi hienolta, vau!

  VastaaPoista
 6. Jee! Näyttääpä tosi hyvältä! Sopii mainiosti juuri työhuoneeseen!

  VastaaPoista
 7. Näyttääpä tosi hyvältä! ton tyyppisiä valaisimia oon haikaillu itekki tulevan työpisteeni äärelle. Sattuipa, että nään nyt livenä vastaavanlaisen toteutuksen, joka itellä ollu päässä, sun kuvista! :) (oliko vähä sekavasti lause muotoiltu :) Tapetit on ihania, harmi vaan, että mies ei oo yhtään kiinnostunu tapetoinnista, eli se juttu pitänee varmaan opetella ihan itse joskus.. :/

  VastaaPoista
 8. Ihan täydellistä! Haaveilen tuosta samasta tapetista meillekin kun joku vaan alkaisi hommiin :)

  VastaaPoista
 9. Ihana postaus ja niin ihana tapetti! Jaan tämän Aveon facebookissa myös jos sopii <3 Iloista päivää!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!