Tälläkertaa olohuonessa

Kierrettiin olkkarissa huonekalujen paikkaa. Valkoiset hayt pääsivät takaisin olohuoneeseen ja musta takaisin kirjastohuoneeseen. Näin se lumipallo vyöryy. Pikku tytsytkin ihastuivat järjestykseen ja tuumasivat, että tätä järjestystä ei saa vaihtaa ikinä pois! :) Se on paljon vaadittu se!
 
 
 
Mä en ole vielä osannut heittää taljoja ja vilttejä komeron perälle. Tänäänhän satoi vielä lunta. On se eri mukava kääriytyä soffan nurkkaan ihanan viltin sekaan ihailemaan takkatulta.
 

 
Verho odottaa edelleen ripustajaansa. Jahkaan Marimekon Fokuksen ja Siirtolapuutarhan välillä. Parasta odottaa niin kauan, että siirtolapuutarhan voi huoletta ripustaa (siis toukokuussa)
 


Kodissamme on Keltaisen Keinutuolin maalaamia tauluja " Aamu lakeudella" sekä "Empimättä jää asettuu veden katoksi" Lisäksi lapsista muotokuvat. Tarvitseeko sanoa edes, että rakastan Virpin taidetta!
 

 Nyt extemporee nokka kohti Porvoota. Katsotaan mitä tästäkin tulee! No, ihan varmasti extra mukavaa! :) Porvoossa meitä odottaa ihana perhe <3
 
 
Riitta
 
 

6 kommenttia

 1. Maalaukset ovat kauniita ja keinutuoli on ihanan pirteän värinen ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalauksista tykkään kovasti! Keinutuoli tuntuu toisinaan liian pirteältä, mutta silti en vaihtaisi.

   Poista
 2. Jestas miten kaunis ja täydellinen keinutuoli. Rakastuin. Meillä on vanha musta keinutuoli, mutta tuo punainen on niin kaunis. Niin kaunis.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunista. Itsellä on haaveissa yksi tuollainen valkoinen hee tuoli :)

  VastaaPoista
 4. Ihana raikastus! Olis se kyllä aika paljon vaadittu että ei sais enää huonekaluralleja harrastaa! :D <3

  VastaaPoista
 5. Heippa.mistä tuo sinun olohuoneen matto on? Haluaisin samantyylisen omaan olohuoneeseeni, mutta ainakaan nettikaupoista en ole vielä omaani löytänyt. :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!