Seitsemän vastausta


Sain jonkin aikaa sitten Koti Aurorassa -blogin Johannalta seitsemän kysymystä. Haasteessa kuluu vastata 7 haastajan antamaan kysymykseen ja keksiä 7 uutta kysymystä ja laittaa haaste eteenpäin.
 
Kiitos kysymyksistä. Johanna lähetti minulle seuraavanlaiset kysymykset: (Edit eipä lähettänytkään, nämä olikin jonkun toisen Johannalle asettamat kysymykset)
 
1. Oletko keittiön hengetär ja mikä on bravuuriruokasi? 
Voi apua. En ole keittiön hengetär, en! Teemme paljon yhdessä miehen kanssa ruokaa. Toinen tekee salaatin ja toinen loput. Bravuurista en tiedä, mutta lähiaikoina olen paljon tehnyt kana/kasvisgratiinia tai jotain sinnepäin. Vuoallinen menisi tuosta vain, se on niin hyvää. Ohjetta lähiaikoina.
 
 
2. Mitä harrastat? Muuta kuin bloggaamista?
Helppo vastata. Urheilua. Tarkemmin: juoksua, kahvakuulailua, salia, hiihtoa, säbää. Ja voi kai tätäkin kutsua harrastamiseksi, tykkään tai oikein nautin piirrellä pohjapiirustuksia, suunnitella keittiöitä ja kodinhoitohuoneita. Nytkin yhdet piirrustukset työnalla. (tyhmää, tiedän) Kaikki käsillä tekeminen on suurta intohimoani.
 
 
 
 
3. Unelma-ammattisi lapsena ja miten haaveelle kävi?
En muista mistä olisin haaveillut aivan pienenä, ehkä jostain eläimiin liittyvästä (maatalon tyttöjä kun olen) Jossain vaiheessa haave muuttui kaupantätiksi ja sen jälkeen vielä arkkitehdiksi. No, viimeisestä haaveilen hautaan asti! :)
 
 
 
4.Sisustuksesi kulmakivet? Värit, materiaalit, tyyli - vai jokin muu?
Tässäpä litaniaa: musta, valkoinen, harmaa, puu, design, kirppis, hillitty, harmoninen, persoonallinen, käytännöllinen, kotona tykätty -hyväksi havaittu, elämän kerroksellisuus, skandinaavinen, moderni eli täällä on aikamoinen sekameteli soppa :) Lyhyesti: Mikään kaunis ei ole pois suljettu!
 
5. Millainen on musiikkimakusi ja onko sinulla lempiartisteja?
Arvatenkin en kuuntele rock -tai popmusiikkia. Klassisesta Vivaldi, Händel, Mozart lähimpänä. Viimeisimpänä olen kuunnellut Cuulasta. Paljon kauniita, ajatuksia herättäviä ja ennen kaikkea pysäyttäviä sanoja.
 
 
6. Jos saisit valita, millä historian vuosisadalla tai vuosikymmenellä eläisit, minkä valitsisit ja miksi?
Tämä vuosiluku on oikein jees. Olisin ehkä kuitenkin halunnut syntyä 70 -luvulla, sillä ihailen aidosti vanhempia siskoja ja veljiäni. <3
 
 
 7. Pakopaikkasi - onko sinulla sellaista ja jos on, niin mikä?
    Lenkki-/hiihtopolku.
 
 
Olen kuiva, enkä suunnista tätä haastetta nyt kenellekään erityisesti. Jos joku haluaa napata tämän tästä niin ei muuta kuin toteuttelemaan!
 
 
Riitta
 
p.s Olihan se kiva saada päiväkahviaikaan tuoreita muffineja tokaluokkalaisen toimesta!
 
 
 
EDIT: vastasin vahingossa Johannalle annettuihin kysymyksiin. Äsh. Menköön nyt näin. Johannalla oli kyllä kivat kysymykset, voit käydä lukemassa ne täältä. Voi olla, että vastailen niihinkin vielä jossain muodossa, kun kerran alkuun ollaan päästy!
 
 

6 kommenttia

 1. Täällä yksi 70 luvalla syntynyt tykkää oikein paljon sun vastauksista ☺

  VastaaPoista
 2. Ihanasti sanottu tuo Mikään kaunis ei ole poissuljettu.

  VastaaPoista
 3. :) kivat vastaukset. Iloa ja virkistäviä hetkiä perheen,liikunnan ja sisustamisen suloiseen maailmaan. Terv yks 70-lukulainen

  VastaaPoista
 4. Olipa kivaa lukea vähän sinusta ja vastauksistasi :) Mukavia nää kysymysjutut, tutustuu vähän enemän aina henkilöön, joka blogin takana kirjoittelee!

  VastaaPoista
 5. Olipa kivaa lukea vähän sinusta ja vastauksistasi :) Mukavia nää kysymysjutut, tutustuu vähän enemän aina henkilöön, joka blogin takana kirjoittelee!

  VastaaPoista
 6. Samaa sanon, kun Sirpa edellä. Näitä on kiva lukea!

  Eli vastaile vaan niihin seuraaviin myös :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!