Tällaista

 
Kevättä jo kaikilla rinnassa? Ehdottomasti! Aurinko ihana killistelee taas taivaalla, jee. Sunnuntaina kävi rakkaita vieraita. Lisää näitä!
 
 

Kotona elo menee samaa rataa. Pienimäinen kasvaa, kaikki kasvaa. Ideoita tulee ja menee. Jotenkin ei ole ollut tänne mitään annettavaa. Niin paljon kaikkea tärkeämpää on tapahtunut ruudun tällä puolen. Tulee tunne, samoja nurkkia, samaa virttä jne. Kyllä kait se taas tästä tämäkin!
 
 

Olen kuitenkin innostunut vähän instasta. Laitoin RiiKelle omat sivut, mutta sitten huomasin ja muistinkin, että pari vuotta! sitten tein myös blogille omansa. Nytpä sitten tulee käytettyä enemmän blogiin "liitettyä" tiliä. Sitä tulee päivitettyä tiuhempaan. Sen olen huomannut, että auttamatta mulla taitaa olla kamala mitätön kapula, huomaatte sen kuvista. Instassa nimimerkillä metsolassa, siellä nähdään!

 
Iloinen, mieletön juttu on, että  Mrs Jonesin Lifestyle Shop:n valikoimista löytyy mun kortteja. Tällä hetkellä numero -sekä plussakortteja, mutta muitakin saapi tilauksesta! Tää on niin vau-juttu!! :)
 
 
Lopuksi kuva ystävänpäiväkukista. Mihinkäs muuhunkaan pakattuna kuin äitin tekemään lahjapaperiin. Oiva idea! Korttivoittajien perään huuteisin vielä, laittakaapa Varpu ja Jaana sähköpostilla yhteistietoja osoitteeseen metsola(at)gmail.com
 
 
///
 

 
Nämä sanat oli vain pakko jakaa tänne, viimepäivien ikävä uutinen nousee uudelleen ja uudelleen mieleeni. Onneksi kuitenkin kotona kaikki hyvin. <3 Jos lauluntekijätrio Cuulas, on vielä tuntematon niin kuunnelkaa, ajatuksia herättäviä sanoja.
 
"Minä estelin sinua
tuuli kai vei
en ymmärrä
miksi sanonut ei
tämä on kuin kukkanen
kuihtunut ois
kun ystävä tuo lensi pois"
 
san. H.S. & P.M. säv. H.S.
 
 
 
<3

6 kommenttia

 1. Täälläkin ihan sekaisin auringosta. Yhtäkkiä energiaa onkin melkein vaikka muille jakaa. :) ja instagramissa huomasinkin sun "aktivoituneen" :)
  Aurinkoista kevättä sinne!

  VastaaPoista
 2. En ole kyllästynyt kotiisi, anna vaan juttua tulla omaan tahtiin.
  Onnittelut uudesta myyntikanavasta!

  VastaaPoista
 3. Aurinko antaa kummasti energiaa. Hyvää alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Mä muinaisjäänne en ole vieläkään instassa. Lähellä on ollut jo..mutta pelkään, että innostuisin kanssa. Ja käyn päänsisäistä taistelua siitä, kuinka paljon tahdon elämästäni jakaa.

  Toi rusetti-printti/kuosi. Ai että kuin kaunis!

  VastaaPoista
 5. Pitipä käydä etsimässä ja klikkailla seuraamaan blogia myös instan puolella :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!