Tiistain kuvia


Elämme parhaillaan peruspertin arkea, johon kuuluu nuupahtaneita tulppaaneja, kuivuneita maitoläikkiä ruokapöydällä, villakoiria sohvan alla, tyhjää jääkaappia ja kaikkia mahdollista!

Toisinaan ei ole kuivuneita maitoläikkiä, ei villakoiria, jääkaappi täynnä ja tulppaanit voimissaan. Tämä tiistaipäivä on sitä välimaastoa. Siis oikein hyvä perusarki -päivä ja tällaisia ne suurimaksi osaksi onkin! Pientä pyykkäystä, tiskin laittoa, imurointia, lasten kavereita ja ruoan laittoa.
 
Alla tätä päivää kuvina sen enempiä selittelemättä. Paitsi, että eilen tuli huikeat 13 vuotta kihlautumisesta! Miettikää! <3
 


 


 
Vielä tänään aikaa osallistua edellisen postauksen korttiarvontaan!
 
 
Riitta
 
 
 
p.s ai niin joo, mäkin nyt instassa: riikedesign. Aivan vielä lapsenkengissä kylläkin! :)
 
 
 
 

6 kommenttia

 1. Onnea kihlajaispäivän johdosta! Kivasti sujunut arkipäivä on kyllä ihan huippua.

  VastaaPoista
 2. Mä missasin arvonnan 😡 Nohhj,toisell krt. Onnea kihlauksen johdosta 😊 meille tuli eilen (3.2) 2-KYMMENTÄ vuotta,revi siitä 😅

  VastaaPoista
 3. Perusarki on kyllä ihanaa. Ja miten vaikeaa se onkin välillä hypätä siitä pois. Vaikka kuinka eilen väsytti ja oli veltto päivä, lähdin tapaamaan ystäviä sovitusti Helsinkiin. Meinasin perua, mutta raahauduin kuitenkin paikalle. Ai että teki sekin hyvää..siis välillä hypätä pois siitä tutustu ympäristöstä ja lähteä ihmisten ilmoille :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut kihlajaispäivän johdosta :)
  Instassa tavataan!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!