SUORITETTU

Täällä suoritettiin aamutuimaan korttiarvonta. Onnellisia voittajia on kaksi. Onnetar oli tänään ihmeellisellä päällä, sillä luulen, että voittopalkinnot lähtevät tällä kertaa sukulaisille!?? Toki täyttä varmuutta ei ole!
 
Tytöt vaihtoi päikseen huoneita. Oli kuulemma pakko. Kyllä siinä äitiäkin vähän tarvittiin. Juuri kun kaikki oli balanssissa. Vai oliko sittenkään?! :) Eipä se mitään, huoneiden vaihto voi olla ihan hyväkin juttu, sillä toisessa huoneessa ei pelitä "kotinetti"
 

peilistä kuitenkin näkee vielä jotain kaikkien suttujen jälkeen :)


 
Tein vasta tänään Runebergin torttuja - tai vähän sinnepäin. Tuli kyllä hyviä! Taikinan sekaan heittelin vähän sitä mitä sattui kaapista löytymään. mm. fariinisokeria, mantelirouhetta, vähän mannasuurimoita, vehnäjauhoja ja kookoshiutaleita. Nämä kaikki lisäsin pehmeän voin, sokerin ja kanamunien sekaan. Piti piilottaa yksi muffini, että mieskin saisi suun makeaksi töistä kotiuduttuaan! 

 
Niin ja ne voittajat. Varpu ja Jaana, laitatteko minulle sähköpostilla yhteistietonne metsola19(at)gmail.com. Kiitos! Ratkiriemukasta viikonloppua teille blogini lukijat! Toivottavasti mitään älytöntä myrskyä tuu kuitenkaan!
 
Riitta
 
 
 
 
p.s huomasin, että TÄNNE oli tullut Marimekon tapetteja myyntiin. Oo-o! Pahentaa vaan mun Ruutukaava haaveita!!!!!!!!!!!!! :)

2 kommenttia

  1. O /V /V E A voittajille ja parempaa onnea muille osallistujille :-D -Tarja L

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä, nyt on pakko munkin mennä koluamaan noi tapetit. :D

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!