Soffapöytäkö

 
Olen kaivannut jotain pientä pöytää, johon saisin tehdä mielialani mukaan asetelmia. Olisikohan asetelma joka päivä erilainen :) No, ei nyt kuitenkaan... En tiennyt tarkkaa kohdetta tälle pöydälle. Löysin sen kirpulta. Ajattelin, että kyllähän minä sille jonkun paikan keksin. Nyt se nököttää tuossa. Haaveissa on aivan toisenlainen sohvapöytä, mutta tämäkin kelpaa oikein hyvin. Hinta ei ollut suolainen. Siksi ehkä tykkäänkin pöydästä. Pyörät pöydän alta lähtee toiseen tarkoitukseen, taitaa ilmekin muuttua kivasti. Tässä ensimmäiset pöydän "kantimet".
  
 
Seinäjoella asuville pienenä vinkkinä, että Glo Interiorissa on paljon kivoja sisustusjuttuja alessa. Kaupasta ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin. Ainahan sitä voi keksiä jotain pientä tarvitsevansa ;) Vai voiko?   Huomenna perjis. Ja mun mustikkasaalis saapuu....Jes! Mansikat oli ja meni sivusuun. Onneksi on ees mustikoita! Njam. Mites teidän marjojen?
 
 
 
   

6 kommenttia

 1. Marjat pakkasessa. Vattuja odotellen, jotka (ainakin muina vuosina) ovat ihan pihan laidalla kerättävissä muksujen kanssa. Pöytäsi on kiva, minä taas pidän pyöristä :) Dyykkasin sohvapöydän viime viikolla roskiksesta, siitä lisää syksyllä blogissani.

  VastaaPoista
 2. Mustikkakuorma tuli mullekkin :)
  Kiva pöytä ja uus järjestys!

  VastaaPoista
 3. Syvältä-blogin sivupalkista näin tuon ensimmäisen kuvan ja tulin vierailulle! Voi ihanuus mitkä ikkunat <3<3<3<3

  VastaaPoista
 4. Kaunis koti ja kaunis blogi! :)
  Piti heti klikata lukijaksi. :)

  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 5. Minä olen ostanut mansikoita ja poiminut mustikoita ja vattuja. Kiva pöytä!

  VastaaPoista
 6. Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin jos et oo vielä osallistunut! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!