Jatkoa edelliseen


Vuorossa julisteet. Kovin toivottiin julisteissa olevan rusettia. Se oli siinä hilikulla, ettenkö sitä eka satsiin laittanut. Vaikea oli valinta ja lopulta nämä päätyi kokoon A3.
  

Mutta ei hätiä mitiä, laitetaan Rusetti julisteeksi ja muutkin, jos joku niitä halajaa heti pian! (niitä tulossa myöhemmin markkinoille)

Sen verran kuitenkin haluan mainita teoksistani, että julisteiden ja korttien alkuperäisteokset on tehty perunapainannalla. Tuotteet on painettu Suomessa, Joutsen- merkitylle paperille ja on 300g vahvaa paperia. Minä omaan myös Y-tunnuksen, (jos joku ehti jo miettimään sitä) näin kaupankäynti on rehtiä toimintaa! 

Näitä voit tilata suoraan minulta  tai alla olevista linkeistä. Pistä mulle mailia: metsola19@gmail.com Kortit on 2 €/kpl   Alv.0% ,  Julisteet 18€/kpl  + jotakin postituslisääkin varmaan pitäis ottaa. (hinnat ei selvillä)

Ilokseni voin mainita, että myös tämä ja tämä ja tämä ja tämä myyvät jo tuotteitani maailmalle! Kiitos Teille!

Nyt kysynkin, onko kotisi lähellä tai mielessäsi jokin liike mihin nämä tuotteeni sopisivat "kuin nenä päähän" Anna kuulua!
Riitta
 
 

6 kommenttia

 1. Nää on aivan ihania! Mahtava juttu! Harjun Paperiin (Jyväskylä) tuotteet sopisivat täydellisesti! http://www.harjunpaperi.fi/

  VastaaPoista
 2. JÄRKYTTÄVÄ :`( jonku koti?

  VastaaPoista
 3. Mahtavia kuvia. Julisteet on huippuja. Niin rauhallista ja asiallista sisustusta. Tykkään!! T. pjoelta

  VastaaPoista
 4. sinä joka osaat kommentoija negatiivisesti,miksi seuraat?sinulla ei ole enään mitään aikuismaista hillittyä kommentoimista.tunnen kodin raamit ja perusteet,ihana koti!!!

  VastaaPoista
 5. Juurikin ennen tämän postauksen lukemista, bongasin nämä jo yhdestä nettiputiikista, ihan mahtavaa! ps. negatiivisia anonyymeja ei kannata noteerata.

  VastaaPoista
 6. No HUHHJH,huhh mitä kommentteja olet anoilta saanut (AIKUINENKO?? Kateellisia!!)
  Onneksi sinua ei noin vain lannisteta!Vilpittömästi Onnea yrittämiselle!!
  Terkuin "Naapuri Koo"

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!