Perjantain hyvät puolet

 
Mulla oli tarkoitus aloittaa tämä perjantai kamalalla siivouksella. Heräsin aikaisin ja ehdin jo vähän siivotakin. Kunnes. Jo kauan ajatuksissani kutkutellut liukuovien maalaus nosti taas päätään. Nopee soitto miehelle " ethän paa pahaksesi jos.." Lapsetkin leikkivät yllättävän hyvin legoilla. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. (josko sitä naalaisi seinätkin....) 
 


 
 
Ihana, hyväpuoli kotiäitiydessä on just se, ettei tarvitse kangistua kaavoihin. Onko perjantaina pakko siivota jos ei taho? Oli kyl paljon kivempi maalata! ....mutta se siivouksin odottaa! Mä oon kotiuttanut meille neljä ihanaista Artekin tuolia. On niissä vaan hyvä istua!
 
 
 
Eilen kun vein Aveolle printtejäni (klik, klik) tapasin naisia blogien takaa. Kiitos seurasta teille Aveo -bloggarit.  
 
 
 
Kuinkas teillä? Siivosittako?
Nautitaan alkavasta viikonlopusta!
 
Riitta

4 kommenttia

 1. Siivosin. Meillä pyritään siivoamaan joka viikko. Tänä aamuna siivosin ihan yksin ja palkaksi ostin herkkuja ja uusimman Divaani-lehden, jossa on mukana Vepsäläisen uusi kuvasto. En tykkää siivota, mutta rakastan siistiä kotia. Lopputulema mielessä ja aivot narikkaan itse tylsän ahertamisen ajaksi.
  Tuo lapsen pikku peti on söpö. Ja Aaltoilla kannnattaa aina.
  Hyvää viikonloppua sinne printtimestarille!

  VastaaPoista
 2. Me mitää oo siivottu ;) ehkä huomenna...;)

  VastaaPoista
 3. En siivonnut tänään, tuossa juuri katselin olohuoneen mattoa ja päätin, että ei ne muruset siitä mihinkään katoa, joten saavat koristaa mattoa huomiseen asti.
  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!