Esikoisen työpöytä

 
Siinä ne läksyt pitäisi tehdä tulevana lukuvuonna. Onnistuukohan? Vaiko onko mukavempi tulla alakertaan, keittiön ruokapöydän ääreen kertaamaan koulussa opittua? Nähtäväksi jää. 
 


 
Onko teistä moni osallistunut Styleroomin Oma huone skabaan? Mä ajattelin, että voisin vaikka näillä kuvilla ja tällä huoneella osallisua. Olishan se hieno voittaa Granitiin 500e lahjakortti. Maalainen ku oon, en ole koskaan käynyt ko. kaupassa :) Voip olla, että seuraavalla "etelän reissulla" pitää siinä kohtaan pysähtyä. Ikealla käydessä ostin esikoisen huoneeseen noita God Morgonin läpinäkyviä rasioita juurikin kynille, kumille ja pikku sälälle. Juliste seinällä on omatekemäni ja siitä kerronkin lisää kohtajoskustässä :) Täällä eletään jännittäviä hetkiä niiden tiimoilta...!  Pysykää kuulolla!
 
 
 
Voitaisiin sanoa: Uusi viikko, uudet kujeet! :)
 
 
 
 

7 kommenttia

 1. Hyvälle näyttää!! Silmäni iskinkin heti tuohon julisteeseen... Kerrothan pian, mitä on tulossa?!! *minäkö malttamaton* :)

  VastaaPoista
 2. No kyllä tuolla kelpaa!
  Olen kyllä huomannut, että olipa se huone ja työpöytä millainen hyvänsä, toimii läksyjentekopaikkana keittiönpöytä :D

  Ai vitsit tykkään muuten noista tuoleista vierekkäin. Artek on aina Artek. Tyylikkäin kaikista.

  VastaaPoista
 3. Ihana "läksypiste" ja malttamattomana oottelen uutisia ;). Ihanaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Hienon näköinen työpöytä. Meän kaikki kolme lasta ovat aina käyttäneet keittiönpöytää läksyjen tekopaikkana :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä siinä kelpaa läksyjä tehdä :) Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Kivan näköinen työpiste, konstailematon ja toimivan näköinen :) Tuolit on hauskat, ja juliste tulee yksityiskohtana kivasti esille!

  VastaaPoista
 7. Kivo blogi ja koti teillä ☺ Onko kotinne ollut esillä lehdessä? Jos ei ja jos kiinnostuit, ota yhteyttä photosbysari@gmail.com, niin kerron lisää.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!