"KUN KOULUTYÖNI ALKAA TAAS"

 
Täällä taas. Lapset aloittavat kahden yön päästä koulun. IIK. Ollaan pienesti järjestelty koululaisten huoneita. Juurikaan mitään uutta ei tällä kertaa huoneisiin hommattu. (kyniä, kumia, viivottimia lukuunottamatta) Jotain teeseitse-juttuja väkerrelty, kuten tämä tokaluokkalaisen huoneeseen päätynyt viritys. Tokaluokkalainen itse tykkää valtavasti. Tuohon yläkulmassa töröttävään juttuun olisi tarkoitus saada jokin valaisin roikkumaan. Hökötys on tehty autotallista löytyvistä materiaaleista, kierrätystä parhaimmillaan! Nii, tai tarkennetaas. Me molemmat tykätään, minä ja tokaluokkalainen tästä virityksen hökötyksestä ;)
 


 
 
Tässäpä muutama kuva tämän hetkisestä järjestyksestä. Huoneessa on myös mustat kaapit, jotka ovat huoneeseen tultaessa oven vasemmalla puolella. Niistäpä en huomannut räpsiä kuvia. Joku kyseli aiemmin, aikaa sitten, mikä ja mistä tuo pikkuinen pandajuliste on. Se on Viljamin Puodista. 
 
 Mulla oli pitkä kesä aikaa tehdä tietyt projektit. Ne, jotka ovat odottaneet kauan. Kuten tuolien hionta ja talon maalaus. Kesä kaartaa uhkaavasti loppuaan. Tänään vasta aloiteltiin viimeksi mainitsemaani. Meill on ihana kesä takana, tehtiin paaaljon pikkureissuja koko porukan voimin, viikottain. <3 Näillä voimilla on hyvä suunnata katseet jo kohta alkavaan syksyyn! Kuullaan taas!
 
 
Ride

 

3 kommenttia

  1. Tuohan on kiva! Ja kierrätystä tosiaan parhaimmillaan! :)

    VastaaPoista
  2. Hei,saisinko tuon vanerisängyn mitat,pituus*leveys*korkeus,KIITOS jo etukäteen.

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!