ARKI + RUTIINIT

Arki on palautunut jokseenkin uomiinsa lasten koulun aloituksen myötä! Sen huomaa vähän joka paikasta. Takit/kengät/päähineet/kypärät/laukut ja mitä niitä nyt onkaan, tuppaa jäämään vähän mihin sattuu. Maito jää pöydälle. Hammasharjat tai -tahnat, nekään ei löydä tietään aamulla oikealle paikalle. Toisaalta, on ihanaa tehdä aamutoimet pikkuporukan kanssa isompien mentyä kouluun. Järjestellä kotia, tehdä rästiin jääneitä hommia, nauttia hiljaisuudesta? tai olla vain. Arki on parasta!
 
Mitkä on ne seikat, josta tunnistat arjen alkaneen? Ne, seikat joista huomaat, että lomat on lusittu ja arki on palautunut "normaaliin uomiin"? Kerro se viidellä kuvalla. Jatkohaasta kolme blogia mukaan! Alkaisiko se tästä,  UUSI HAASTE!?
 
Tässä minun viisi (kuusipas) kuvaa mistä tiedän, että meillä arki pyörii täysillä. Tai ainakin melkein ;)
 

 
- Tällä kertaa eka kuvan kamppeet on yllättävän siisitisti, kenkiä ei näy ja vain yksi takki sille kuulumattomalla paikalla. Yleensä tuo huivikin pyörii missä sattuu ja sitä rataa.
- Siinä ne hammasharjat ja -tahnat aina pyörii, joka aamu. Onneksi hammasharja ei ole tippunut altaaseen. Laittaapa joku hiuslakkaakin.
- Kasvikset ja juurekset pääsivät taas säännöllisesti ruokalistalle...!
-Imuri on jäänyt keskelle "ei mitään", olohuoneessa menossa sukkaparien etsintä.
-Lenkkeily jatkukoon satunnaisten kertojen sijasta säännöllisenä.
- Sisällä on kesän jälkeen mukava järjestellä ja sisustella paikkoja uudelleen. Nauttia kodista.

Kuvasta ei välity, kuinka taustalla kaatuu maitolasi, yksi itkee, toinen huutaa pyyhkimään ja kolmas haluaa syliin. Meidän arki on rikasta! <3 
 
Haluaisin kuulla onko teillä arki palautunut uomiinsa? Vai onko se koko kesän mennyt "sitä tiettyä  samaa rataa" niinku aina ennenkin? Haastan teidät, kaikki lukijani!!! Jos otat ARKI + RUTIINIT- haasteen vastaan, pistä kommettilooraan linkkiä niin käyn lukasemassa postauksesi!

Mainitsen lisäksi vielä kuitenkin ne kolme  haastettavaani. Ottaisiko Valkoinen Soihtu, keskeneräinen ja Nuapurissa  haasteen vastaan?


Toivottavasti innostuitte tästä! :)


 
 /////
 
Käsi kädessä kulkevat arki ja unelmat! En voisi tyytyäisempi/kiitollisempi olla. Korttejani saat nyt myös tätä nykyä täältä . Kiitos Harjun Paperille!Riitta
 
 
 
p.s jos mielit voittaa korttisetin itsellesi, käy kokeilemassa onneasi täällä
p.p.s sori, eka kuvan tärähtäneisyys!

5 kommenttia

 1. Ihania arkikuvia! Sai oikeasti hyvälle tuulelle. :) Sitä se arki on: ihanaa omalla tavallaan. Arjen aikataulut, rutiinit ja omat haasteensa. Kiva postaus!

  VastaaPoista
 2. Hei jee! Kiva haaste johon tartun varmasti! :) Ihania arkikuvia sinulla. <3

  VastaaPoista
 3. Hihii, arkikuvat on kivoja katsella:)! Hauska haaste! Arjessa on kyllä omat hyvät puolensa, vaikkakin välillä tuntuu, ettei aika meinaa riittää mihinkään arjen astuttua loman jälkeen kuvioihin:) Kiitos, tartun tähän haasteeseen varmastikin♥ PS. Kiitos myös sähköpostista♥

  VastaaPoista
 4. Mä niin ilahdun näistä postauksista joissa näkyy tai kuuluu ARKI! :) Ai miksi? Meidän koti on kovin kulunut, tätä ei ole sisustettu sydämellä, asutaan ja eletään vaan! Haaveita on paljon, tehdä edes pientä remonttia, mutta toistaiseksi se ei ole ollut mahdollista. Mutta haaveet kantaa! Toisaalta nautin siitä kun lapset leikkii niin antaumuksella ja monesti meillä on kauhee kaaos. Mutta lapset ei kaipaa nättiä sisustusta. :) Maalaistalossa kotitöistä joutuu/on helpoin joustaa. Niin, joskus sitä miettii että minkälaistahan bloggarin arki kun kuvista päätellen aina niin siistiä ja nättiä! :) Mutta että teilläkin unohdellaan kamppeita sinne tänne! ;) Mun ongelma on se kun niin vähän ehdin siivota kenenkään jälkiä niin kaaos on kasassa äkkiä! Mutta ihana kun arjen ääntä kuuluu ja pikkusen näkyykin. Arkea on niin paljon että siitähän on pakko tykätä! :)

  VastaaPoista
 5. Sun tapa kuvata on kyllä ihanan rehellinen. Tosi kauniit kuvat.

  Kiitos haasteesta (ja anteeksi jo etukäteen, jos pinnaan siitä. Oon huono tarttumaan haasteisiin. Jotenkin tuntuu, että inspiraation juttujen tekoon täytyy iskeä tietyllä hetkellä ja silloin kirjoitan. Jos ei iske, niin en kirjoita.)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!