VÄLIPÄIVINÄ

 
Arki. Ihana arki! Aamut on valjenneet tähän perheeseen erittäin myöhään, joku juo siihen aikaan kovastikin päiväkaffeja. Hirvittää vähän lasten rytmin kääntämäinen koulua ajatellen, mutta ei ajatella sitä vielä. ?
 
En ole riisunut kotia juhla-asustaan, vaikka NIIN on tehnyt jo mieli. Ihmeellistä, ensin sitä odotetaan kuin mikäkin, ett voi alkaa joulufiiliseleen ja sit yhtäkkiä kaikki onkin ohitse ja tekee mieli vetää alas kaik ylimääräinen ja viettää tammikuu  teemalla "Kodin alaston tammikuu." Teillä varmaan samoin?
 
Välipäivinä ei ollut mitään tekemistä. Ai ei vai? Siivouksia ei lasketa, eikä alennukset kiinnostaneet. Siellä olisi ollut muutama muukin. Jotain "järkevää" oli kuitenkin tehtävä. Päätin askarrella kolmiulotteisen ristin. Vähän vinksahatanut siitä tuli, mutta oikein söpö yksilö tähtien jälkeen. Samoin tein nopean kierroksen kirppareilla, tuotti tulosta. Olen kai ollut hyvä äiti, kun löysin hymytytön. pah. Kolmen euron menetystä ei tarvinnut kauaa miettiä. Tuo tähti sopisi hyvin 50-luvun senkin päälle, josta mulle on tullut melkein jo pakko saada -juttu!
 
No niin, sitä on kait kaikki aloittaneet kinkun sulattelun? Vai tuliko syötyä ylenmäärin?
Mun ainakin "tarttee" käydä aina lenkillä, oli joulu tai ei :)
 
 
Palataan taasen!
Ride
 
 

2 kommenttia

  1. Täälä oottelen että jos jossain vaiheessa pääsisin sulattelemaan kinkkua sunmuuta. :)

    VastaaPoista
  2. Samat fiilikset täällä. Kivan ristin olet väsännyt :)

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!