HYVIN PYYHKII

Tulin kertomaan teille, että meillä pyyhkii oikein mainiosti vauvelin kanssa. Hän on itse tyytyväisyys! Syö ja nukkuu. Ristiäiset pidetäänkin heti pikemmiten alta pois. Joten, jo viikon päästä neidillä on nimi.
 
Muiden lähtiessä joulujuhlaan, me jäätiin isoveljen kanssa hoitamaan neitiä. Taitaa molemmat hoitaa äitiä, kun nyt nukkuvat ja saan tsekata teidän blogit, päivittää omaani yms.. Koneella ei vain ole tullut oltua kun on ollut niin hyvä "syy" pysyä poissa :)
 
Vauvoja täällä on hoidettu hyvällä menestyksellä. Aitoa ja niitä kiinalaisiakoneon? Kaikki haluaa pitää pientä sylissä ja välissä on jos minkälaiset vuoronannot menossa. Pusuja ja haleja riittää! 
Pari alla olevaa kuvaa ei liity millään vauvaan. Vaan tulipa kuvia katsellessa mieleen, että ette ole saaneet multa tähden tekoohjetta sekä kirjastohuoneen seinä täyttyy pikkuhiljaa mielekkäistä korteista.
 .

 
Meillä olis vakaa aikomus ostaa ensiviikolla vähän lahjoja. Tarkoituksella jätettiin tänä vuonna viimetippaan. Kotona ollaan aivojumppailtu senkin edestä. Alkaa oleen vaikee ostaa lahjoja 10-vuotiaalle lapsooselle ja ehkä nuoremmillekin. Lahjojen oston vaikeaksi tekee se, kun äiti haluaisi ostaa vain ns.järkeviä lahjoja, jotka sitten joskus olisivat muistuttamassa lapsuudenjouluista ja niin etelleen. plääh. Toki sekaan mahtuu varmasti sitä pikkusälää, mutta toivottavasti vain vähäsen. Ja kun mä en haluaasi laittaa vielä mitää lahjakortteja minnekään. Niitten aika tulee vähän myöhemmin! Ehkä.

 
Mitä mieltä olet, laittaisitko Sinä lahjakortteja lapselle lahjaksi?
 
 
No, mutta.. Nauttikaa kolmannesta adventista!
Mä meen kanasalaatin kimppuun!

Ride
 
 
 
 
 

10 kommenttia

 1. Oi, nyt luin vauvauutiset <3, paljon onnea pienelle prinsessalle sekä koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Näin kahden viikon jälkeen taas on maanantai, joten voin toivottaa myös sinulle: Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

   Poista
 3. Ihanalta kuulostaa teidän vauva-arki <3 Nuuhkuttele ja sylittele sitä pientä ihan rauhassa - blogimaailma ei katoa mihinkään :) Mun 7vee tyttö sai ensimmäisen lahjakorttilahjan viime jouluna ja on käyttänyt sitä tosi säästeliäästi. Hän tykkää siitä kovasti, se tuntuu pankkikortilta ja ison tytön jutulta :) Hänelle voisin lahjakortin antaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, arki täällä on ihanaa :) Minä nuuhkin tota nyyttiä vähän väliä ja yritän nauttia joka hetkestä. Blogimaailma on täällä ja pysyy. Tulen ehkä hieman perässä kommenttieni kanssa, mutt mitäs siitä :)

   Lahjakortit jäi tältä vuodelta, pitää katsoa ensi vuonna uudelleen. Mutta totta, varmasti "ison tytön" tuntua tulisi meidänkin tytöille :)

   Poista
 4. Samaa lahjaähkyä on podettu myös meillä. Mitä laittais? Laittaisko mitään :) no jotain sentään. Vitsillä heitin miehelleni, että joulupukki vois ensin viedä aatonaattona suurimman osan tavaroista ja leluista pois, jotta ois äidillä hyvä mieli aattona kun tavaraa tulee lisää :) tuntuu tässä kaikessa tavarapaljoudessa todellakin välillä siltä, että ahdistus iskee!

  VastaaPoista
 5. Minuakin tämä joulun materiaalisuus niin ällöttää.. Alusta asti meillä on kukin saanut uuden yöpuvun ja yhden muun oman lahjan. Sitten on isompi koko porukan yhteinen. Kolme tyttöä meillä siis, joista kukaan ei vielä koulussa. Tyytyväisiä ovat olleet tähän ja minä äitinä myös. Tänä vuonna yhteinen lahja on iso paketti Barbi-tavaraa, viime vuonna saivat legoja ja sitä edeltävänä leikkikeittiön. Ikä tosin tuo varmaan sitten tähänkin haasteensa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, mitä enemmän ikää sen vaikeempaa, tai taas aikuistuvalle nuorelle voisi keksiä vaikka mitä. Mut yleensä mitä vähempi lahjoja sen parempi. Meillä kans kaikki vähään tyytyväisiä. Se on vähän mihin lapset opettaa tuon lahjahössäämisen kanssa.

   Mukavaa joulua!

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!