JOULURAUHAA

"Kuusen kotiin tuoda saamme,
terve, terve joulu armahin.
Juhla-asuun pukekaamme,
terve, terve, joulu armahin...!
 
sanat suom. Väinö Sola
 
Kunhan saadaan mies töistä, meidän joulunvietto voi alkaa!
 
 
JOULURAUHAA!
 
toivottaa Metsolan väki
 
p.s vielä yksi tähti piti väsätä, meiltä "puuttui" musta tähti.
p.p.s kuusi saa tänävuonna erittäin vähän kannettavaa oksille, toiset valot vielä haettava.
p.p.p.s pari lahjaa jo kuusen alla esikoisen toimesta  
 

8 kommenttia

 1. Hei,

  onks tois se ihana villamatto "asko med".. mistä olet ostanut/tilannut? -Maru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maru!
   Ja anteeksi, että vastaaminen on vähän kestänyt.
   Matto on ostettu Lähdesmäeltä Ilmajoelta, ja luultavasti on sama matto, mutta erinimellä kulkee heidän valikoimissaan. Näin vähän myyjän kanssa puhelimme. Heillä on nettisivut, jos paikanpäälle ei pääse katsomaan.

   Poista
 2. käynpä katsomassa nettisivuilta ja otan maton tiedot ylös. mun muisti kuva maton nimestä on hyvin hatara. mustelin vain, joku asko :) jospa joku muukin mattoja myy, koska ilmajoki on aika kaukana täältä. tai sitten postin kautta. mutta otan asiasta selvää, kun saan maton tiedot. kiitos sinulle ride. -maru

  VastaaPoista
 3. en löytänyt lähdesmäen sivuilta ko mattoa lainkaan?! Muistatko ite, millä nimellä tämä matto kulki? -m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maru!
   Yhden maton löysin heidän sivuiltaan, matto kulkee noilla sivuilla white-nimellä. mutta tosiaan, muut myyvät tätä asko...jotain. tässä linkkiä http://www.lahdesmaki.fi/huonekalut/matot/white-villamatto, katoin, että nuo maton valkoiset päät näyttävät beigemmältä kuin meillä, mutta en tiedä vääristääkö kuva vai ovatko sitä oikeasti. Mutta hinta on halpa! Toivottavasti tämä auttoi sinua!

   Poista
 4. Moikka! Minäkin kyselen mattoasiaa... Onko tuo valkoinen luonnossakin aivan valkoinen vai kellertääkö tai näyttääkö kenties harmaalta? Miten kuvailisit? Kovasti mietin tällaisen ostamista, mutta pähkäilen näiden sävyjen kanssa. Kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Meidän matossa tuo valkoinen on mielestäni luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen. Sopii tähän hyvin. Ei liian kirkas. Tämä ei kellerrä, eikä näytä yhtään harmaalta. Mutta tosiaan nämä kun tehdään käsityönä, voi matossa olla eri sävyvivahteita. En tiedä oliko tästä apua, mutta matosta me ollaan tykätty hirmuisasti :) :)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!