KAMERA YLÄKERRASSA
 

 
 Pikkupaloja. Värit kaikkoaa hiljalleen aulasta lastenhuoneisiin tai, jäihän sinne vielä jotain. Näin on parempi. Poikkeuksena tietty joulunaika, vaikka hillityissä väreissä mennään yläkerrassakin. Tuskin meillä paljon tontun punaista näkyy. Ajateltiin laittaa joulukuusi myös yläkertaan. Meidän tämän joulun värit näkyy hyvin noissa mun tekemissä tähdissä. Valkoista, kultaa, hopeaa, perusharmaata ja tietysti kuusen vihreää. Perusvarmat, ihanat jouluun sointuvat värit!
 
Ride

8 kommenttia

 1. Tosi hienot nuo teidän valkoiset nojatuolit! Niin ja hieno on yläkerta muutenkin. :) Luettelemasi värit ovat varmasti teidän kotiin jouluksi juuri sopivat. Itse huomaan, että meidän kotiin on hiipinyt täksi jouluksi myös se perinteinen tonttulakinpunainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, en mä pystynyt olla erossa punaisesta. On sitä väriä vaan meillekin hiipinyt pikkuhiljaa.

   Poista
 2. Kaunista. Mun joulukoristeet pysyttelee samoissa varmoissa väreissä. Jospa sit ensi vuoden jouluna pääsis uutta kotia koristelemaan.

  Ihana muuten tuo parvekkeen ovi. Mua vähän harmittaa ettei älytty valita tuollaista kokonaan lasista ovea, ei ylös eikä alas :( no ehkä ne voi joskus vaihtaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Mä tykkään tosi paljon noista ovista. Olen tyytyväinen kun "huomasin" nuo ovet. Joo, ovet vaihtoon sit joskus :)

   Poista
 3. On kyllä ihanan näköistä, tykkään tästä teidän yläkerrasta ihan hurjasti! Hitsi, mulla on mennyt ihan ohi, että tuota mm-kuusikkoa saa myös lahjapaperina. Pahoin pelkään, että ei varmaan enää löydy. Tosi kivan tähden olit siitä tehnyt!
  Mikä muuten on tuo teidän tv-taso?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Petra!

   Tiedätkö, tuota mm-kuusikkoa saa vain kun ostaa jotain ja käskee käärästä ostoksensa pakettiin. Olisko mahtava jos sitä voisi ostaa enempi, ihan rullana. mm-Tähdestä tykkään kovasti.

   Meidän yläkerran taso (ja myös alakerran olohuoneen) on Ikean tuotantoa, keittiöpuolelta. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/categories/departments/kitchen/22957/ linkin takaa löytyy lisätietoa. Ollos hyvä.

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!