HELPPO PERJIS

 
Huomenna ristiäiset. Ehkä helpoimmat ikinä. Ei tarvitse kuin siivota koti, hakea kukat, silittää liinat ja juhlavaatteet, kattaa pöytä kauniisti, sytyttää kynttilät sekä tehdä munakasrullia niin paljon, että varmasti riittää kaikille santsikierroksiin asti. Kaiken takana on ystävät. He tuovat tarjottavia niin, että pöytä notkuu. Eikä pidä myöskään unohtaa äitiä ja anoppia. Kiitos jo nyt. Mieli on lämmin!
 
Pientä paniikkia aiheutti vain se, että mun "tartti" jättää tähän päivään koltun etsintä. Murisen täällä itselleni, ett miksi SE pitää jättää aina viime tippaan! Onneksi löysin kuitenkin jotain päällepantavaa..
 
"Joulu saapuu jokaiselle, lapselle ja aikuiselle..." Pikkuhiljaa alkaa oleen kaikki kondiksessa. Vaikkei mitään kummenpaa olla tehtykään. Lähinnä koristeltu kotia, juotu glögiä ja nautittu sen tuomasta tunnelmasta. Enkä mistään ole jäänyt paitsi, vaikken tuolla jouluruuhkissa olekaan pyörinyt! Näin on erittäin hyvä!
 
JOKO SIELLÄ OLLAAN VIRITTÄYDYTTY JOULUUN?
 
Ride
 
p.s kuusi täytyy hakea vielä naapurin papalta.

6 kommenttia

 1. Paljon onnea pienestä ja mukavia ristiäisiä!! Meillä juhlitaan pienimmäisen ristiäisiä sunnuntaina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitps!
   Samoin myös teille onnea pikkuisen johdosta!
   Sitten relax kun juhlat on ohitte. Jookos!

   Poista
 2. Ihanat tukijoukot sulla! Mahtavaa, että ovat juhlissa noin mukana!

  Täälläkin joulu tulee sen kummempia kiristelemättä.
  Rentoa joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukijoukot on kyllä mahtavat ja olen niistä kiitollinen! :)

   Teille myös samoin ihanaa ja rentoa joulua! Naatitaan täysillä! <3

   Poista
 3. Ihanat joulujuhlat teillä, tulee joulun sanoma lähelle. Onnellista joulun aikaa! :)
  Meillä on myös menty kiireettömästi kohti joulua. Kaikki lähes valmista, pientä hienosäätöä vielä. Vaadin itseltäni vähemmän kuin viime jouluna, vauva 3kk myös sanelee mitä on tehty ja mitä ei...

  VastaaPoista
 4. Tänä vuonna tuo sanoma tuntuu koskettavan vielä enemmän! Niin kiireettömästi eletty koko joulukuu, ettei koskaan. Tämä on ihanaa aikaa! Se on hyvä osata löysätä niitä narun päitä jos/kun on tarvis. Vaikka joskus sitä on kyllä kieltämättä mukava tehdä töitä "niskalimassa"

  Hyvää joulua teille ja nautitaan joka hetkestä! <3

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!