TAPANINA

 

 
Vauva on päivän yli kolme viikkoa. Näinkö nopeeta aika lopulta menee?
 
Löhöilyä monta päivää. Ollaan vietetty erittäin rento joulu, stressaamatta mistään. Joulumieli lisääntyi hetki hetkeltä ennen aattoa ja vieläpä aattonakin pienistä ja vähän isommistakin asioista: Ilmaiset joulutähdet ja hyasintit aattoaamuna kauppiaalta, puoleen hintaan olleet joulukarkit, tervehdys naapurin vanhuksille, joulurauhan julistus, glögihetki ihan kaharen miehen kans, aattoillan lenkki...jne. Nii ja tietysti sauna, ruokailu ja hiljentyminen jouluevankeljumin äärelle. Onneksi ne ilontuottamat hetket ei tarvitse olla isoja!!! Pukki kävi ja ilostutti lapsia. Näyttää ja kuulostaa siltä, että kaikki on tyytyväisiä saamiinsa lahjoihin. (huh) Eilen käytiin anoppilassa ja tänään ollaan kotona. Tapaniajelut taitaa jäädä, mies ahertaa töissä.
 
///
 
Aleja siellä ja aleja täällä. Äiti taitaa etsiä omat lahjansa alennuksista, eihän sitä tiedä jos vaikka jotain tarttis! :)
 
Joulurauhasta nauttiminen jatkuu edelleen. Teilläkinkö?
 
Ride

p.s aattoaamuna piti väsätä vielä merrychristmasit seinälle, tuo kuuluu just tuohon täst edes joka joulu. 

4 kommenttia

 1. Just pistin tuossa samanhenkisen tekstin omaan blogiin - ei voi muuta sanoa kuin että nautin suunnattomasti tämmöisestä rauhallisesta olotilasta. Eikä edes suuresti haittaa huominen työpäiväkään, kun viikonloppu on taas heti perään! Rauhaisaa tapsanpäivä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Ihanat löhöilypäivät!
   Oho, mikä sattuma teksteissä. Mä meenkin tästä kohta lukemaan sun ja muiden blogeja, kunhan pikkunyytti saa masun täyteen ruokaa...

   Poista
 2. Vauva tuo jouluun sopivaa rentoutta, ei jaksa pienistä ressata. Meillä otettiin erityisen rennosti ristiäisten jälkeinen joulu. Tekin ehditte jo ristiäiset viettämään ja nimenkin kuulin. Nätti nimi pikkuneidillä!

  VastaaPoista
 3. Just näin Elina! Ilman stressiä mentiin täälläkin! Kuulin kans teidän nimen, ihana. Se olisi voinut olla meidän pojan nimi, jos poika olisi tullut! Tuuhan käymään

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!