Vettä

Alati tippuva vesisade sai muutoksen suunnitelmaan. Ei jaksettukaan enää nyt iltapäivällä lähteä ulos, vaan alettiinkin siivoamaan kaappeja. Tavaraa meni ja menee vielä aikalailla roskiin. Ai, että tuleekin hyvä mieli. Sitä samaa ei voi sanoa jos syö tuoretta sämpylää viisi kipaletta putkeen. Siis molemmat puolet. Nyt vaan tarttis tuon vesisateen loppua illaksi. uhg.

Huutakaa hep, jos joku muukin on siivonnut kaappeja! Sitä on nyt liikkeellä, tiedä sitten tarkoittaako tämä sitä, että on oikeasti kevät. Lumet täältä ainakin sulaa kaikki pikapikaa pois. Hyvä niin.

Kaikkea kivaa, unohtunuttakin löytyi kaapeista..mm. marikangasta ja useita lamppuja (kaikki ei kuvassa), nää ei kyl päässy kaatiskuormaan. Kumpa saisin aikaiseksi ommella muutaman tyynyn näistä..
 ..Nämä kaikki on hankittu kirpparilta. On se kumma, kun edellisestä tavarasta pääsee eroon, ni heti haluttaa uutta tilalle--->kirpparille halajaa mieli.

Sateista illan jatkoa teille lukijani! Ja hei mukavaa, tänne on ropsahdellut uusia lukijoita. Lämpimästi Tervetuloa mukaan jok'ikinen!!
T.Ride

p.s e-p:n tulvatilanne kiinnostaa, saa nähdä millaseksi tilanne menee kun sataa ja sataa..onneksi vesi ei tänne asti ylety missään tapauksessa

4 kommenttia

 1. Satanut todellakin kokopäivän!En sentään kaappeja siivonnut, mutta viikosiivouksen tein ja talvikamppeita pesin ja maalasin.

  VastaaPoista
 2. Hep, hep, hep. Samoissa hommissa jo useampi päivä. Naapuri tuumas tuos yks päivä et onko roskien haku jäänyt viime viikolla väliin.. ja katsoi meidän puruavaa roskista. Sanoin et , ehei, meillä siivotaan! :) Naureskeli vähän et vai niin, näkyyhän siellä kenkiä, pyöräilykypärää... T: Liisa

  VastaaPoista
 3. HEP! Yläkerran valmistumista ootellessa alottelin jo alakerran siivousta, ihan katosta lattiaan meiningillä. Tavaraa menee roskiin tääläkin ja osa kiertoon muualle. Ihana saada vähän tyhjää tilaa ympärille. Mulla niin tympäsee tuon yläkerran tilanne, sähkäriä ootellaan, muuten se ois jo valmis!ARG!

  VastaaPoista
 4. täälläkin on raivattu kaappeja ja on ollut mahtava saada väljyyttä. kirpparille vein osan, osan uffille ja osan roskiin.
  nyt on niin tavara vähennetty ettei multa riittäis millään kirpparille myytävää ja se on jo tosi hyvä

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!