Sohvalta

Sohvalta päivää. Räpsin ympäriinsä tässä istuessani kuvia. Tällaiset asiat osui linssiin..
 
 
Legot ne kuuluu meillä olohuoneen vakiokalusteisiin. Saako teillä olla olohuoneessa leluja? Entä kiellättekö ehdottomasti leikkimisen olohuoneessa? Meillä ainakin lasten mielestä just paras paikka majalle on olohuoneessa. Kivahan se olis ku lelut olis aina leikkihuoneessa, mutta en nipota. Katsos, kun olohuone voi olla joskus vaikkapa kirjasto ja toisella kertaa linja-auto. Mielikuvitus vain voi olla lapsilla rajana jos äiti jaksaa katsoa lasten tuottamaa sotkua ja jos äiti ei pää punaisena huuda. 
 
Silti, siivottu/järjestetty olohuone on paljon viihtyisämpi kuin leluinen/sekasotkuinen olohuone. Kaikki ovat varmasti siitä samaa mieltä? :) Kuvanotto hetkellä olohuone oli aika siistinä, mitä nyt tyynyt miten sattuu...
 
 
 

6 kommenttia

 1. Olen samoilla linjoilla leluasiassa, että antaa lasten leikkiä. Jos ei jaksa katsoa leluja olohuoneessa, niin ainahan ne voi kerätä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Ei se pipo liian tiukalla saa olla, jos kerran on lapsukaisia:)

   Poista
 2. Sama meillä! Parhaat leikit on olkkarissa:) mutta ennen nukkumaan menoa siivotaan lelut omaan huoneeseen. Muuten ei äitin iltapala maistu miltään( jos siis joutuu leluvuoren päällä kököttää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, ei kyllä tunnu yhtään kivalta lelujen päällä syödä ;) Juu niin se menee, ett kaikki siistiks sit ku lapset nukkuu ja sen jälkeen on rauhaisan iltapalan vuoro. Joskus meikämarjatta on kyll niin väsynyt, ett siivoan vain enimmät sotkut.

   Poista
 3. oikeastaan lasten paikka se olohuone on yhtälailla ku meidän aikuisten, me ehkä vähän syödään ja luetaan siellä, löhötään ja katotaan tulta, lapset saavat rakentaa leikkejään. enkä edes jaksa kerättää/kerää niitä iltaisin. hyvät leikit saavat olla muutaman päivän kerrallansa
  P

  VastaaPoista
 4. Juurikin näin, yhtälailla lapset saavat tehdä heidän kivoja juttujaan olkkarissa niinkuin me aikuisetkin! :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!