Peruskamaa


Sen kummempia ajattelematta, ajattelin näyttää miten mulla on melkeenpä AINA arkena hiukset (ja usein töissäkin). Usein joukkoon pääsee panta. Tää on tosiaan niin arjen perussettiä, että. Suttuinen nuttura päänpäällä. Kangistuttako te hyviksi todettuihin "kampauksiin"? Vai nähdäänkö teidän hiuksissa uusia, mitä hienompia kampauksia viikottain? Vai vetäisetkö aamulla huolimattoman nutturan niskaasi? Ja nyt ei puhuttu juhlista tai sinne menosta ;)
 

 
Yläkerrasta vähän väliaikatietoja: Tänään aloitetaan pakkeloinnin hionta ja jos muilta kiireiltä ehditään, pakkeloidaan toisen kerran.  Täytyy sanoa, että erittäin hyvin on tuo mun mies onnistunut pakkeloinnissa, ei ilmakuplia, eikä mitään muutakaan moitittavaa. Minä puolestaan pintamaalaan tänään viimeisen kerran porrasaukon ympärillä olevat seinät. Samalla maalilla mennään kuin ennenkin, ei  tuu tapettia, vaikka vähän aluksi suunnittelinkin niin. Sitten vain odotellaankin portaita saapuviksi :O
 
Markki on kuin hävityksen kauhistus. Pitäis saada tehtyä kuorma jos toinenkin kaatikselle. Ylimääräistä tavaraa on NIIN paljon, ihan raksajätettä ja sit muuta epämääräistä roinaa!
Elikkäs, ei muutakuin hommiin..
 
Ilo se on revittävä tästä(kin) harmaasta tiistaista pikkuasioilla.. Vai paistaako jossakin aurinko?
 
p.s yllättävää, vaikka mulla on tuolla yksi 69 osainen lamppu koottavana, mulla ei oo mitään kiirettä koota sitä. Pelkäänkö mä, etten onnistu vaiko odotanko, että mies tulisi apuun. Tiedä sitten.
 
 

10 kommenttia

 1. Joo ei paljon kampaukset vaihdu ;) sotkunuttura päälaelle tai sitten perusponnari. Joskus olen laiska laitan letin yöksi, aamulla helpompi tehdä ponnari kihariin hiuksiin.. Voiskait sitä joskus jotain muutakin, mut laiskakun olen :D

  VastaaPoista
 2. Munkaan pöyryssä ei paljon erikoisia kampauskia oo näkyny ja tuskin tulee näkymäänkään. :) on kierteitä ja pyörteitä summuita! :) parempi kun ei liikaa yritä menee vain hermot kuten tänä aamuna :D

  VastaaPoista
 3. Nutturan kanssa elelin reilut kolme vuotta :I Nyt parisen kuukautta sitten otin ja menin vihdoin kampaajalle, joka loihti mun nutturapäästä enemmän siedettävän ja leikkasi niin lyhyeksi ettei sitä saanut enää nutturalle taikka kiinni ollenkaan. Mut arvaas kun tää on taas kasvanu ja voi, ompa kaivettu ponnarit esiin uudelleen. Nyt on vaan pieni nykerö niskassa...mut silti. Helppo kampaus!

  Sun nuttura näyttää kivalta!

  Ja sen 69 kanssa tarttee olla erityisen sitkeellä tuulella. Ota tavotteeksi että kokoat kerran päivässä yhden rivin. Ja jos innostuttaa enempi niin ei haittaa... Rivi kerrallaan mä tein ja sain lopulta valmiiksikin :) Minkä koon lopulta valitsit?

  VastaaPoista
 4. Mulla onkin ihan sama tarina kuin Hannalla! Kolmen vuoden nuttura, sitten hiukset lyhyeksi vähän aikaa hyvä ja nyt eikun taas pitää väkisin sitä ponnaria vääntää joka aamu, kun ei muuhun ole aikaa / jaksua / innostusta / taitoa :)

  VastaaPoista
 5. Samaa nutturasutturaa viljellään täälläkin. Ja vieläpä jokaikinen päivä :)

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla, että muillakin siellä heiluu arkisin nutturat ja ponnarit:)
  Hyvä idea toi Heinien ehdottama letin teko illalla, kunhan vaan jaksaisi. Hannan ja Petran tavoin joskus olen lyhyviä hiuksia harrastanut, mutta kuitenkin aina yhtä innokkaasi odottanut hiuksien kasvua. On se kumma.
  Hanna: Kokoaminen on aloitettu, näköjään hiljaa hyvä tulee. Kooksi valitsin L.

  VastaaPoista
 7. Mul on aina tukka auki, huoh :D pitäis edes ponnari joskus laittaa. Mut sitte näkyy heltta ku katsoo sivulta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä en vaan pystyisi olla hiukset auki, ehkä kerta viikkoon riittää :) On täälläkin helttoja ja pyörteitä. Mut niillä mennään :)

   Poista
 8. Täälläkin nuttura joka päivä, mutta se on vaaan niiin helppo :). Kiva blogi sinulla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :)

   Juu, tää nuttura on vaan niin helppo pitää ja "tehdä".

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!