Mietinnässä


No niin, nyt kun portaat on päätetty olen miettinyt mitä portaiden taakse jäävälle seinälle. Mielestäni seinä on aika pliisu valkoisena. Tai paremminkin, että saadaan portaita enemmän esille tai portaille näkyvyyttä tai mitä se nyt onkaan, tarvittaisiin seinään jotain. Yhtenä vaihtoehtona pidän tätä seuraavaa tapettia, mutta pelkään, että kyllästyn. Onko kellekään, kuka on tätä laittanut käynyt niin? Vai vetääkö tapetti puoleensa päivästä toiseen?

 
Tai voisin maalata seinän jommalla kummalla vaaleanharmaalla sävyllä 
 
                                                                                                                                                      
                       T1329  NCS S 1500-N             T1328 NCS S 1000-N
                                                                                                                   
                                www.teknos.fi
 
Vielä kuvaa seinästä ja avatusta porrasaukosta. Jee, likanen katon purkuhomma on taakse jäänyttä. Eihän tosta pakkeloinnin hiomisesta tuu yhtään pölyä. Eihän? Sanokaa et ei! :)
 


 
 
Ja sit kuvaa vielä portaista. Tällaset tulee, pienin muutoksin.
 
 
 
 
Toi musta viiva seinässä on merkkinä, ett mihin asti laittaisin tapettia. Rajaus menisi alakerran katon mukaisesti. Mielestäni sitä ei kannata ylhäältä asti vetää .(nii kallista, ei raaski)  Mut sitten jos maalataan, ehkä se maalataan koko seinä. Yläkerran aula kun tulee samalla värillä. Kait? Kumpi olisi parempi, maalattu seinä vaiko tapetti? Ja miten tekisitte rajauksen kanssa? Onko ehdottaa jotain tapettia, mihinkä mä en kyllästyisi? Villit ehdotukset sallitaan. Ja muuten huomatkaa, tuo sähkökaapin ovi ynnämuuthärpäkkeet on niin mun murheenkryyni, mut niitä ei voi peittää. Eikse jotekin niin mee täss kohtaa, ett korosta ku piiloon niitä et saa kuitenkaan??!
 
Kuka arvaa mitä mä oon tänään tilannut FDS:sta? Jaiks, toivottavasti saan ens viikolla itseltäni "syntymäpäivälahjan".  Me lähdetään huomenna velipojan häihin. Tästä viikonlopusta tulee hyvä! Muksaa viikonloppua jokaiselle!
 
 
 
 

10 kommenttia

 1. Toi tapetti on ihana. Mäkin mietin meidän rappusiin tapettia, mutta päädyin maaliin koska sitä saa paremmin pyyhittyä kun kumminkin sitä ottaa joskus seinästä tukee ja varsinkin kun on pieniä niin niitä rähmäsormenjälkiä saattaa tulla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti tosiaan on ihana. Mutta sitä tosiaan pelkään, että ihanana se ei pysy :) Sen tietää, kun lapsia on, et seinä likaantuu.

   Poista
 2. meillä oli harkinnassa tuo mut päädyttiin toiseen (olohuoneessa). Jos nyt saisin päättää en laittais kuviotapettia ainakaan olohuoneeseen. Kyllästyn nimittäin aika pian. Kuviotapetti tuo mun silmään sekavuutta ja sen lähettyville vaatii sitten minivarustuksen. Muuten näyttää sekavalta, mut tuo on kuitenkin rauhallisempi kuin meidän tapetti. Samat sävyt kylläkin!
  meillä tämä: http://fiona-walldesign.com/wallpaper/Happy_Nature/Fiona_Happy_Nature_347003%28347003%29.aspx

  terkuin Hanna Kuopijosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tätä mä pelkään, että kyllästyn. Määs käyn tsekkaa ton teidän tapetin.
   p.s uskallanko kertoa, että käyntiin siellä minilomalla kaksin? :)

   Poista
  2. voi teidän kanssa! ens kerralla käytte!

   Poista
 3. Tuo tapetti on ihana. Ja itsekkin sormi liipaisimella vähän väliä sitä olen tilailemassa. Mutta pelkään sitä kyllästymistä. Vaikka se lehtikuvissa ja blogeissa aina sykähdyttääkin.Tilaa sä niin voi ihailla sun seinää;) Portaikkoon laittaisin minäkin kuitenkin maalia ihan käytännön syistä. Portaikossa menee useampi tahmatassu jamaalatun seinä puhtaana pito on helpompaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihana kuin tuo tapetti onkin, mulla alkoi yht'äkkiä tökkimään just sen takia ku sitä on jokapaikassa. Ihanalta se näyttää muiden seinillä ja lehdissä, mutta mä varmasti kyllästyisin. Joten, Hanna, et pysty ihailemaan sitä mun seiniltä ;) Maaliin päädyttiin ja valkoiseen, että saan sitten aina olla pyyhkimässä :)

   Poista
 4. Mekin pyöriteltiin ja mietittiin et laitettais tapetti just tolle samaiselle seinälle mihin tulis portaat. Mutta onneks tultiin järkiin ja vain maalattiin, ku se on NIIN paljon käytännöllisempi!! Ja just tollasta puutapettia vielä minäkin ehdotin meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä te! Me tehdään samoin, eikä laiteta tapettia. Sen kun tietää, ett likaa tohon seinään tulee. Helppo sitten vaikka paikkamaalata yms.

   Poista
 5. Tää on ihana tapetti,meinasin alakerran makkariin tätä laittaa mut jäi sit laittamatta! Meillä on kans valkoiset portaat ja porras seinä on harmaata nestemäistä kangastapettia(en tiiä ootko nähnyt koskaan) poistaa kaikumista kun korkee tila ja miutenkin oon ollut tohon tyytyväinen. Mitä laitoitte porras seinään? Sipu

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!