keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kasviskratiinia



Tein eilen helppoakin helpompaa kasviskratiinia. Ja oli niin hyvää. Laitan ohjeen jos joku joka ei koskaan ole tehnyt, innostuisi. Tämä vain yksi variaatio. Ohjeita on varmasti niin monta kuin on tekijöitäkin! :) Tässä mun omassa on lähinnä kaapista löytyneitä aineita..Muista vain mielikuvitus on rajana ruoanlaitossa! :)
 
450g Parsakaali-kukkakaali-porkkana -sekoitus
200g Herneitä
1 Sipuli
Tomaattia
2,5dl Kuohukermaa tai ruokakermaa
1dl Koskenlaskija sulatejuustoa
1,5dl juustoraastetta
Suolaa maun mukaan
 
Voitele vuoka. Keitä kasvikset kattilassa--> vuokaan, pilko sipuli ja tomaatit--> vuokaan. Lämmitä kerma juuri ja juuri siihen pisteeseen, että kiehuu, lisää kerman sekaan sulatejuusto ja suola (+muut mausteet)---> vuokaan, lisää juustoraaste kasvisten päälle. Pistä uuniin 200 astetta ja noin 40minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. ** Kokeile ja nauti.

2 kommenttia:

  1. Oon joskus syönyt juhlissa tätä, mut en oo koskaan tehnyt, kuvittelin et se on niin vaikeaa :D :D. Mut täytyypä kokeilla sun ohjeella joku päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans söin tätä viikonloppuna juhlissa ja aattelin, ett heti tehtävä kotona. Tätä on kyl tosi helppo tehdä. Ei muuta kuin kokeilemaan! :)

      Poista

Kiitos sinulle kommentista!