VIITTÄ VAILLE VALMIS TERASSI


Herttinen aika, munhan pitää alkaa sisustamaan terassia! Se on viimeistelyjä vaille valmis. Oon koko ajan siirtänyt miettimistä mitä terassille tulisi ja nyt suunnitelman pitäisi olla valmis. Kääks. Kesäolohuoneemme on ihanan iso, 36 neliöä. Nautittiin jo ekat kaffitkin terdellä :)
 
 
Onko kellään kokemuksia terassikalusteiden maalaamisesta? Mä meinaan maalata nuo meidän ihanat ja kulahtaneet jo monta vuotta palvelleet tuolit valkoisiksi. Niistä tulee varmasti aivan hyvät, saavat palvella vielä ainakin tämän kesän!
 
Vauva. Hän on kasvanut ja kehittynyt. Pyörii oman napansa ympäri.kiinteää ruokaa odottaa kuin pieni linnunpoikanen konsanaan, suu ammollaan. Kolmena päivänä on pikkasen annettu porkkanaperunaa ja hyvin uppoaa.
 
Aurinko helli ihanasti tänään. Teitäkin? Toivottavasti sama meno jatkuu auringon osalta. Me taidalmme helliä itseämme vapaapäivällä!
 
 
Naatitaan!
Ride
 
 
 
p.s huomenna arvotaan, vielä on aikaa osallistua!
 
 

8 kommenttia

 1. Ihana varmasti saada uusi terassi valmiiksi juuri kun kesä alkaa :) mulla on sama kalusteiden maalaus mielessä.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää. Hei, mäkin voisin maalata meidän vanhat kalusteet valkoiseksi, kiitos ideasta. Taidanpa kirmata hiomispuuhiin tästä hetimiten :)

  VastaaPoista
 3. Mie maalasin viime keväänä meidän terassikalusteet valkoiseksi. Olin niin laiska etten edes hionut enkä käsitellyt millään niitä ennen maalausta :). aattelin et jos ne pari vuotta vielä kestäis ja hyvältä näyttää vieläkin.

  VastaaPoista
 4. Tänään harmitti eka kertaa oikein kunnolla kun meillä ei ole terassia, jossa syödä aamupala... murrr. Ensi kesänä olisi tarkoitus tehdä etuovellemme terassi, sitä odotellessa paistelemme makkaraa takapihan laavulla. On nautittu auringosta, palamiseen asti!

  VastaaPoista
 5. Ihanalta näyttää. Ei jotenkin yhtään suomalaiselta.

  Mä oon maalannut terassi-ja ulkokalusteita Miranol-maalilla. Se on aikamoista tököttiä (liuotinohenteista), mutta helppo maalata, peittää hyvin ja lopputulos on täyskiiltävä, vettä hylkivä emalimainen pinta. Suositteluni.

  VastaaPoista
 6. Ja mäkin voisin sutia valkoiseksi! Hyvä idis!
  huh hei, kyllä tarkenee :)

  VastaaPoista
 7. Upean kokoinen terassi!!
  Ja kyllä, valkoiseksi maalaus onnistuu varmasti ja kalusteet saa kivasti jatkoaikaa :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!