MUN UUSI MURU

Aloitettiin viikko majan rakentelulla, miehen sairaslomalla, kirppiksillä ja ihanilla vierailla. Eikä uusilta sisustusideoiltakaan ole vältytty.
 
 


 

 
Uudesta nahkalaukusta olen ihan älyttömän innoissani. Vähemmästäkin, kun kirpulta löytyi tuollainen loistoyksilö! Oikea muru!
 
Mua on jo hetken aikaa jostain syystä ärsyttänyt tuo vanerilevy olohuoneessa. Kun näin Moderni puutalo -blogissa heidän vuoraavan omaa beståaan jämälaatoilla, mietin, että kokeilisinko minäkin. No, omani olen latonut vanerin päälle kokeillakseni sopisiko. Kiitos Mervi ideasta!Mitä mieltä olet? Jätänkö vanerin vai kokeilenko vaihteeksi laattoja? 
 
Ja hei peräkonttikirppiksien ystävät. Taas lauantaina pääsette koluamaan toistenne peräkontteja, ihan luvan kanssa. Tervemenoa paikanpäälle! :)
  

 Iloista tiistai-illan jatkoa! Tulihan se voitto sieltä vihdoin Suomelle!

Ride
 
 

6 kommenttia

 1. Niin huippu löytö tuo laukku!! sie kyllä teet noita löytöjä usein! Ja mukavaa viikko sinne :)

  VastaaPoista
 2. Ihana laukku. Mä tykkään tuosta vanerista, en laittaisi laattoja :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mieletön löytö. Kerrassaan kaunis yksilö.

  Meillä on vanerilevy olohuoneen senkin päällä ja on alkanut vähän tökkimään. Jotenkin vaneria on nykyään niin joka paikassa.
  Olen itsekin miettinyt, kuinka kaunis se olisi laatoitettuna esim. 10x10 cm valkoisilla laatoilla. Jos vanerin päälle laatottaisi, niin joskus kun senkin tahtoo seinästä irroittaa, voisi vanerilevy laattoineen olla helppo irrottaa mukaan.

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno löyty! Sopivan rento ja iätön laukku, ja ihana konjakinvärinen nahka :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!