RÄPSYJÄ KODARISTA


Muutama kuva kodinhoitohuoneesta. Kodari on 16,5 neliöä ja meidän perheen sotkuisin paikka. Ihan aina. Mutta nyt kutakuinkin siivottu.
 
 
Tuon verhon(joka kuvissa vähän vilahtaa) taakse en taida heti teitä päästää. Siellä on vesivaraaja, kuivauskaappi, paljon kenkiä, takkeja, laukkuja ja erinäistä roinaa. Ei siis kivaa katseltavaa ;) Kodarista on kulku kylppäriin, eteisaulaan ja ulos. Sen verran kodariin on tullut muutosta, että hommattiin pesukoneen päälle kaapit. Samalla saatiin lisätilaa ja ruma IV-kone peittyi. Nyt näyttää paljon kivemmalta.
 
Hei, vielä on sunnuntaihin asti aikaa osallistua arvontaan. Jos kaipaat ammattilaisen apua/silmää avuksi, osallistu ihmeessä. Teillä on mahdollista kahden tunnin ajan suunnitella vaikka mitä! :)
 
Ja lopuksi. Huomenna alkaa terassin teko. En voisi tyytyväisempi olla! Jei. Ihanaa torstai-päivää teillekin!!
 
 
 
Ride

14 kommenttia

 1. No ei se kyllä varsin sotkuiselta näytä ;)

  Kaunis kodinhoitohuone. Tykkään, kun ei ole niin kodinhoitohuonemainen.
  Na noi lattiat - ihan mahtavat. Mitä materiaalia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ei sotkuinen, mutta likainen. Tästä kun kuljetaa eessuntaas, valkoiset seinät täynnä jotain "omituisia" jälkiä, ikkunoissa pieniä sormenjälkiä yms. jotka ei välity kuviin. Pitäis kattoa myöten mennä, jotta voisin sanoa, että kodari on täysin siivottu :) Niin ja siksi tuonne verhon taaske ei kurkattukaan ;)

   Lattia on ihana, helppohoitoinen, mustaksi maalattu hiertoepoksi. Taidan tehdä lattiasta postauksen erikseen. (alkuun lattia ei ollut aivan kuin strömsöööössä.)

   Poista
 2. Voi iiiks, miten paljon teillä on säilytystilaa kodinhoitohuoneessa:)!!! Muutenkin näyttää niin ihanan valoisalta ja kauniilta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tilaa on kyllä ihanasti, mutta kaikki kaapit on täynnä. Tietenkin :) Voit kuvitella, että säilytystilaa tässä perheessä tarvitaan ;)

   Poista
 3. Kauniita kuvia. <3 Minäkin kiinnostuin tuosta lattiasta, näyttää hienolta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voisinkin tehdä aivan oman postauksen tuosta lattiasta. :)

   Poista
 4. Kodinhoitohuoneenne on ilo silmälle. Lattia erityisen kaunis, ja nuo kaapistot upean hillityt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kiitos! Itse Tykkään myös kodaristamme. Mutta näkisitpä miltä tuo tila näyttää kouluaamuina, ei niin hyvältä välttämättä. Täydeltä elämältä kyllä :)

   Poista
 5. Kaunista kateltavaa :-)

  VastaaPoista
 6. Kutakuinkin siivottu.. Laita kuvia myös kun on kodinhoitohuone kunnolla siivottu, odotan innolla mille näyttää sitten. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä olisi pitänyt laittaa, että järjestetty. Jos katsot tarkkaa n, huomaat korkeiden kaappien alla pölyä. Myöskään kuviin ei välity likaiset seinät tms lika. Jep, kuvaa saatte kun kodari on kunnolla siivottu, myös verhon takaa, vanhan koulun kaapin päällys yms. :) tai sitten saatte kuvan millaiselta Se näyttää normi kouluaamuna kun lapset on lähtenyt kouluun. :)

   Poista
 7. Teillä on kyllä hyvännäköinen kodarikin, ihana lattia ja nuo koko seinän valkoiset kaapit on ihanat!

  VastaaPoista
 8. Voi kiitos!! Mäkin Tykkään hirmuisesti lattiasta ja noista kaapeistakin :) en kyllä heti kyllästy :D

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!