TAPETTIKONSULTOINTI -ARVONTA

Kuuletteko vielä pärinää? Se pärinä oli peräisin täältä. Nimittäin pöräytettiin käyntiin ARVONTA, vähän erilainen sellainen! Olisiko sinulla, ystävälläsi tai jollakulla tutulla kiinnostusta tai tarvetta tapettikonsultointiin? 2h tapettikonsultointi voi pian olla sinun :)
 

 

Olen haikaillut uuden tapetin perään. Meidän makkarissahan on se ihana heppatapetti. Tapetissa sinänsä ei ole mitään vikaa, "kohderyhmä" on vain vähän väärä huoneiden muuton myötä. Poimin Aveo:n sivuilta muutamia mieleisiä tapetteja, joita voisin laittaa huoneeseemme. Takaraivossa on pieni kutkutus myös romanttisemmasta seinästä, mutta en taida kuitenkaan uskaltaa totetuttaa sitä! Täällä on ollut havaittavissa selvää valinnan vaikeutta. Pitkän pohdinnan jälkeen tapetti taitaa olla kuitenkin nyt selvä. Kun näin Fermin mallistoa olevan Grid-tapetin, se oli siinä! Tapettivalikoimat Aveon sivuilla ovat monipuoliset ja suuret, niinollen kaikkia valmistajien tapetteja ei sivuilta löydy, mutta on kuitenkin tilattavissa heidän kauttaan. (kuten esimekiksi tätä Grid:ä)

Tein kolme tapettikollaasia. Ensimmäisen kollaasin tapetit sopivat mielestäni mihin vain. (Kirjastohuone, olohuone, aula, makuuhuone, keittiö jne.) Toisen kollaasin tapetit mielestäni lähinnä lastenhuoneeseen, mutta miksei muuallekin. Ja tuo kolmas kollaasi, niin hempeää, että ensimmäisenä laittaisin noita tapetteja makkariin tai kirjastohuoneeseen.


Ja ne romanttisemmat tapetit. Nämäkin aika ihania! Eikös?
 
kaikki kollaaseissa olevat tapetit www.aveo.fi  
 
"Kaipaako kotisi muutosta? Uusia tapetteja, värimaailmaa tai jopa kokonaan uutta tyyliä? Sisustaminen on hauskaa, mutta ei aina helppoa! Mikä sopii juuri meille? Kuinka valitsen juuri oikeat värit, tapetit ja materiaalit? Entä mitkä sopivat yhteen? Monia kysymyksiä syntyy kun suunnitellaan sisustusta. Aveolta saat sisustussuunnittelijoidemme ammattitaitoista apua. " (teksti lainattu Aveon sivuilta)


Nyt arvontaan: Sinulla on mahdollisuus osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen mikä Aveo:n sivuilla olevista tapeteista on mieleisin. Arvonnan voittaja voittaa itselleen tai valitsemalleen henkilölleen 2h Tapettikonsultoinnin Seinäjoen Aveolla. Tapetteja pääset selailemaan tästä. (kollaasesissa murto-osa tapeteista)
 
 Arvonta alkaa nyt ja päättyy su 18.5.2014 klo 23.59  Laitathan sähköpostiosoitteen, voittajaan otetaan yhteyttä 19.5.2014  Lahjakortti on voimassa kuukauden, eikä sitä muuteta rahaksi,  19.06.2014 asti
 
 
 
Onnea arvontaan osallistujille! <3
 
 
 
 Ride
 
 
Edit: Arvonta HIEMAN suosii Seinjoen seudulla asuvia, mutta jos tahdot, kerro toki mieleisin tapetti ko. sivuilta.
 
 
*Postaus totetutettu yhteistyössä Aveo:n kanssa*

17 kommenttia

 1. Ihan uusi tuttavuus tämä Aveon. Kivan näköisiä tapetteja. Ei varmaan kannata osallistua arvontaan kun en kuitenkaan seinäjoelle pääsisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aveolla on paljon ja jokaiseen makuun tapetteja. Onko sieltä Ny niin pitkä matka jos voitto tulisi? Voisin tarjota vielä kaffit kaupantekijöiksi, hih.

   Poista
 2. Taoetin kyllä löysin sivuilta, mutta Seinäjoelle on pitkä matka..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irmastiina, voi surku tuota välimatkaa!!! :)

   Poista
 3. Mun lemppari on ribbed turquoise tuolta :) Konsultoinnista olisi kyllä apua, kun nyt remonttia saadaan pikkasen edespäin.

  VastaaPoista
 4. Haluan arvontaan ehdottomasti! Löysin tuolta monia mieleisiä esim. Kami ja Little Trees sekä Slotsträdgården. tahtiplus@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Moikka!

  Ihna aiheen vierestä, mutta mitä teidän yläkerran lattia mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Aulassa meillä on vaaleaa laminaattia ja huoneissa valkoista lattiamattoa. Nyt en kuolemaksenikaan muista merkkejä, mutta voin katsoa ne sinulle jos haluat.

   Poista
 6. Osallistun arvontaan,olohuoneemme kaipaa remonttia. Jos voitan,saadaan käydä samalla teillä kylässä.

  VastaaPoista
 7. Ihastuin keltaiseen lovebird-tapettiin, ihana väri ja hauska kuviointi. Sopisi johonkin erityiseen tilaan, pieninä annoksina. :)
  - uusi vakiolukijasi

  VastaaPoista
 8. Osallistun tietenkin ja JOS voitan niin saadaan olohuoneeseen muutosta:D

  VastaaPoista
 9. Vaikea valita mutta.. Half moon tapetti käy molemmilla väreillä. -Outi-

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. unohdin laittaa tapetti malliston ; retro-mallisto oli hieno ja "tulevaa mallistoa"

   Poista
 11. niin, ja ihastuin fermin mallistoon :D

  VastaaPoista
 12. Paljon hienoja tapetteja, mutta parhaiten mieleen jäi castlehead paisley niminen tapetti :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!