PAPERIPUSSIN UUSI LOOK

Eiks tää ookki ihanaa aikaa? Sitä kun ei tiedä milloin nämä kelit on historiaa. Sitä kun ei tiedä saadaanko tällaisia päiviä enään tänä kesänä. Mä olen nauttinut siskoseurasta kera lapsien, molempien miehet raataa tällähetkellä töissä yötäpäivää. Moomma sitten nauttineet täällä meillä kesästä ja lapsista. Ja kaikesta oheistoiminnasta :)
 
 
 
Uusi ruukku Hong Kong:sta. Voipi olla, että saa mustan värin pintaansa. Ruukussa hieno chilin alku! ;)


 
Ja se istutettu kirsikkapuu! Satoa odotellessa.
Mun istutushaaveet on käyneet toteen: on pionia, on omppupuuta, on kirsikkapuuta, kesäkukkaa niin ja kaikenkukkuraksi se terassi! Vieläkään en ole kalusteiden eteen tehnyt mitään, mutta se on selvää, että maalaukseen menee. Pölkyt saavat jäädä terassille, sudin väriä pintaan kunhan vähän kuivahtavat. Tein terassille tuollaiset halvat DIY-pussukat kukkaruukuille. Nyt niissä on lukemista yms. Fazerin pussit on aikas tyylikkäät, hieman spraytä pintaan ja valmista. Pussukoista tuli hieman denim-tyyppiset ja mulle se sopii oikein hyvin! Mä tykkään noista :)
 
Nyt jatkan siskon kanssa. Mennään ulos reilun kymmenen pienen kanssa. Voi olla, että saadaan lättykestit aikaan. Jäätelö maistuu pikkusuille. Ehkä isommillekkin! Ollaan laakeriella tämä lauantai!
 
 
 
Ride
 
 

6 kommenttia

 1. Hartaasti toivon, että tällaisia päiviä vielä tulee, sillä minä istun nämä päivät tukevasti töissä sisätiloissa. Graah.
  Mutta nuo paperipussit ovat aivan ihanat! Todella hyvä idea. Kiitos jakamisesta :)

  VastaaPoista
 2. Jos kovaa kirsikkasatoa toivoo niin joutuu ostaan toisen puun.

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää ja tosi hienot pussukat. Minä muuten maalasin yhden terassituolin valkoiseksi, se pitää vielä toiseen kertaan maalata.

  VastaaPoista
 4. Hei tosi upeet pussukat! Voi vitsi kun kaikki DIY-jutut kuumottaa hulluna, mutta aika on menny pihahommissa.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!