H O M M A * E T E N E E

Mies pelailee Helsingissä. Mä oon neljä vuorokautta yksikseni lasten kanssa. Jokohan kohta olisi mun vuoro lähtee vapaalle? Sitä miettii vaan, että mihinkähän sitä menis ja kenen kanssa?? :)

Yläkerrasta muutama sekalainen kuva. Yksi nurkka täynnä työkaluja ja muuta romua. Sitä ei tee mieli näyttää teille. Nuo yläkerran olohuoneen/aulan/mikä se nyt onkaan valaisimet vaihtuvat varmaankin joskus vielä isompiin, mutta nyt mennään näillä vanhoilla, ainakin hetken aikaa.
Vähänhän tuolla on vielä tavaraa, mutta koko ajan kulkeutuu lisää. Jahka mies kotiuttaa uutta Ikean tuotantoa, saadaan taas vietyä jotain kamaa tuonne. Voi ku linja pysyis loppuun asti samana, ett viedään oikeesti vaan sitä mitä tarvitaan. I hope so!
Vessa sai tällaisen lattian ja kyllä tykkään suuresti!

Viikonloppuna ulkoillaan, eikä olla koneen ääressä. Toivotaan, ettei sataisi. Toiset ottaa asuntovaunut mukaan, toiset yöpyy mummulassa. Toisilla miehetkin mukana, mulla ei. Jospa sitten ensi vuonna. Hyviä peleja sulle M!

Me pakataan kimpsut ja kampsut ja mars matkaan!
Kaikki nauttikoot viikonlopustaan!
Ride
 

11 kommenttia

 1. Kivan näköistä teillä, hyvä tunnelma kuvissa :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tunnelmaa riittää kuvissa ja niiden ulkopuolella :)

   Poista
 2. Valaisimet on kyllä hyvät noinkin.
  Vessan lattia on loistava. Laattaa?
  Tykkään tuosta kalanruotoladonnasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään nyt ainakin valaisimista noin. Ei mee vielä vaihtoon.
   Vessan lattia on lattialaattaa. Se on tosi ihana livenä. Onneksi mies suostu laatoittamaan sen noin. Eikä muutes tehnyt ees tiukkaa. Tykkään suuresti!

   Poista
 3. Ihanan näköistö! Onkohahan m ollu samoissa jalkkis peleissä ku mun veli. Saavuttiin ite just heda/tallinna reissulta!
  Sipu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, siellähän se M oli. Itse en tosiaan ollut nyt mukana. Toivottavasti teillä oli hyvä reissu!

   Poista
 4. VO mitä kuvia! Ihanalta näyttää! Ja valaisimet on ihan ykköset, hyvin sopii tuonne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IIII tuolta puuttu. Voi mitä kuvia siis...

   Poista
  2. Kiitos, kiitos!
   Keltainen valaisin ei varmasti kaipaa sanoja. Niin ihana se on! Kun löysin punaiset yksilöt meinasin maalata ne mustiksi. Olishan ne kivat mustanakin, mutta nyt ne on ihanan pirtsakat.

   Poista
 5. Siis voi apua mikä ihana vaatekaappi! Onko se joku vanha yksilö? Meille ei pikkuveljen huoneeseen mahdu "kiinteää" vaatekaappia, joten jotain tuollaista ihanaa vanhahtavaa sinne kaipailisin... :)

  VastaaPoista
 6. Jees, kaappi on mielestäni ihana ja siellä säilytetään ekaluokkalaisen vaatteita. Ollaan tehty kaappi itse. Mä inhoan 60 syviä kaappeja varsinkin lapsilla, tämä meidän tekemä on n 40 syvä ja on kyllä loistava lasten vaatteille.
  Mä tykkään myös tuosta sirreltävyydestä. Kiinteitä kaappeja kun ei niin vaan siirrelläkään. Meillä ei oo missään huoneessa kiinteitä vaatekaappeja.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!