K I R J A S T O H U O N E

Ensimmäinen päivä lapsilla koulua takana. Kirjojen päällystys on alkanut. Aamuisin meillä starttaa kolme koulutielle. Välistä aikamoista hulabaloota, onneksi selviävät aikalailla omatoimisesti aamuista.

Vaihteeksi kuvia alakerrasta. Sain pienen innostuksen järkkäillä alhaalla. Kirjastohuoneessa näyttää nyt tältä. Tuo kirjastohuonehan on meidän vanha makkari. Homma  jäi vähän kesken, mutta onneksi pääsin alkuun.


 
Ja vielä lopuksi tällaisen maton kanssa..
 
 
 
Heitin tuon puhtaan maton vaan tohon lattialle, en oikeasti tiedä yhtään millainen siihen sopisi. Täytynee miettiä sitä(kin) asiaa. Tarkoitus on mennä huone huoneelta läpi ihan maalauksen kanssa kunhan mekin päästään muuttamaan yläkertaan. Vaasan reissulta tarttui hemtex:stä tuo uusi tyynynpäällinen, mielestäni juuri sopivat värit syksyyn. Värit on ihanan murrettuja.
 
Päivä alkoi -ei niin loistavasti. Pesulaan meidän petari ja peitto, neljä vuotiaan yölliset pissat työllistivät. Nyt homma jatkuu niin minä siivoan, lapset sotkee. Taikataikinaa jokapuolella. Uusiin lenkkareihin räjähti musta spray pullo ja sen semmoista. Voitte kuvitella torstaini fiilikset. Se hieno puoli tässä torstaissa on, että olen saanut raahattua isonevan mahani kanssa pianon a paikasta b paikkaan. Ja tuo kirjastohuone on antanut niitä hyvän tunteen fiiliksiä kun saa roundata tavaraa ees sun taas. Hyvä minä! Kyllä tämä tästä, huomenna on jo perjis. Yes!
 


2 kommenttia

 1. Näyttää tosi kauniilta!

  Ja tuo on niiiiin tuttua... Minä siivoan, lapset sotkee! Tänään on siivottu sitä itseäänkin erinäisistä paikoista. Melkein 2v ei oikein ehdi (tai halua) aina vessaan, ja vaippakin on iso ei.

  Hyvää huomista sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitosta!

   Välillä tää siivoaminen on niin turhauttavaa, mutta sitte kuitenkin on niin hyvä mieli, kun edes hetken on siistiä. Meillä muuten tuli muutama samanmoinen sotku keväällä kaksi vuotiaan toimesta. Se oli kyl -ei niin kivaa siivoamista.

   Huominen oli parempi. Ja jokaisessa päivässähän on aina hyviäkin hetkiä, niinkuin tuossakin päivässä. Niitä ei aina vain tahdo nähdä kaiken kiireen keskellä :)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!