K E M U T + muuta

Sunnuntaina vietettiin ekaluokkalaisen kaverisynttäreitä. Onneksi tuo esikoinen on erimaata kuin minä. Mun ei tarttenut tehdä koristeluita, eikä myöskään leikittää tyttösiä. Hän hoiti hommat. Eikä mun tarvinnut edes lahjoa. Silmät olis saanut olla itsellä selässäkin, kun tuo kaks ja puoli vee pisteli parastaan. Onneksi kamera oli lähellä ja sain napattua kuvan varkaasta itse tekohetkellä. On ne hellusia, vaikka voitte kuvitella, ettei mua tuossa kohtaan naurattanut yhtään :)Päärynän piti saada kaveri. Omenahan se siinä, onneksi noista ei ole tullut vielä hetelmäsalaattia :-)Viikon alkajaisiksi käytiin Ikealla. Nyt on koti ohjetta, paffia ja muovia täynnä, vaan ei haittaa. Kaikkia ei saatu mitä lähdettiin hakemaan, vaan sekään ei haittaa. Fiilingit on korkialla. Täällä on taas astetta valmiimpaa! Kuvan jutut päätyy esikoisen huoneeseen..Aamulla taas saatava porukka aikaisin ylös. Se tarkoittaa sitä, että meikäläisen on mentävä nukkumaan.
 Kone kiinni ja morot.

8 kommenttia

 1. Hahhaa, kuulostaa tutulta. Meilläkin on ollut synttäreitä, joilla äiti on saanut keskittyä pelkkiin tarjoiluihin, kun sankari itse on askarrellut kutsut, hoidanut koristelut ja viihdyttänyt vieraat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks tä oo ihan hyvä työnjako? ;)Todettu ja havaittu hyväksi.
   Mä en yhtään jaksa leikittää lapsia synttäreillä, pakko myöntää.

   Poista
 2. Ihana tuo teidän ruokapöytä ja muijakangas sopii siihen täydellisesti! Onnea synttärisankarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pöytä on saatu anoppilasta ja tykkään pöydästä todella paljon. Muijakangas on siihen täydellinen. On vain tainnut laatu heikentyä näissäkin. mm.rasvatahrat eivät lähde vaikka pesukoneessa pesee. Jouduin jo kysymään, ett oikeesti enks ostanut ykköslaatua, ostin, mutta näin tänä päivänä. Synttärisankari kiittää!!

   Poista
 3. Tuo eka kuvan valaisin on upee!

  Muutenkin kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meena Adelina. Valaisin on kirpparilöytö parilla eurolla. Ihan mahtava löytö siis. Ja niin soppeli tohon pöydän päälle.

   Poista
 4. Ihana kuva pienestä pihistäjästä...
  Keskittyneenä ja koivet pöydällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin hyvä kuva, aivan salaa sain napattua. Ei mitään väliä vaikka koivet on katetulla pöydällä. Eihän se äitiäkään haitannut? :) Hän tosiaan yritti mennä niin salaa, ettei kukaan kuulisi/näkisi, siksi niin keskittyneen oloinen.

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!