M I T Ä * H A L U A N ?

 


Nyt kun saisin laittaa yläkertaa, en todellakaan tiedä mitä sinne haluan. Tai totta mä tietäisin, jos samalla ei puhuttaisi rahasta. Olen tässä viikonloppuna vähän mallaillut tyttöjen työpisteitä, siis koulupöytiä. Kattonut ja kokeillut. Mittaillut ja tuumaillut. Kirjoittanut puutoslistaa jne. Ihan mukavaa hommaa siis. Pää vaan niin ajatuksista pyörällä. Täytyis kuunnella kaikkien toiveita, ottaa huomioon vaikka mitä. Onhan noita.

Meillä on ollut oikein leppoista, vaikkakin mies menossa viikonlopun, nyt hänellä on sentään yksi mukana :) Kohta se koittaa SE mun vuoro, vaikken mä tiedä etes minne meen. No, eihän meillä oikeesti mitään vuoroja oo, mut jos toisen menot sattuu oleen monta kertaa peräkkäin, väkisillä siinä tulee mieleen, että KOSKAS SE MUN VUORO TULEE. Vanhaerkki nostaa mieluusti tuossa vaiheessa päätään. Tiedätte varmaan. Kyllä mäkin valitettavan hyvin osaan sen menemisen jalon taidon. Jokainen mutka ei vaan tuu tänne näkyviin.  

Ne työpisteet näyttää nyt tämmöisiltä ennen kuin ollaan menossa nukkumaan, homma saa jatkoa maanantaina. Ollaan kokeiltu pienen pientä vanerin palaa pukkijaloilla, hih. Ollaan laitettu taulua maalarin teipillä seinään (joka jo on muuten tippunut). Ollaan leikelty ja liimailtu, rullailtu ja askarreltu. Eiköhän ne kuviot selkene aikanaan.Mä muuten söin kivan päivän kunniaksi neljä palaa suklaata, vaikkei mun pitänyt. Uusin Deko, kynttilä, hiljaisuus ja kahvi saivat tekemään mun niin. Eihän se haittaa? No, ei. Just täydellinen hetki suklaalle! Nami.

Hiljaisuus jatkuu... nautin siitä vielä hetken lukemalla teidän blogeja. Oon ollut todella saamaton kommentoimaan muiden juttuja, täytyy petraantua tässäKIN asiassa. Monesti olisi kirjoitettavaa/sanottavaa, mutta sitten sitä aina muka ajattelee, ett mä kommentoin vähän myöhemmin. Ja sit se jää. Onks muilla samoin?   

Eikun viikonloppuja!
Ride

7 kommenttia

 1. MISTÄ OLET löytänyt nuo ruskeat korkki"taulut" ja klipsit?
  kiitti!
  t.Hande

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Hande. Mä ostin taulut täältä paikallisesta paperinauhasta tms. Niillä taitaa olla verkkokauppa jos en ihan väärin muista. Klipsit oli tauluissa valmiina kii. On muutes aika näppärät.

   Poista
 2. Lueskelen tätä blogiasi ilokseni, vaikka olen niin takapajuinen, etten edes facebookia käytä. Naurelen hyvällä arkielämäsi kuvauksille, olen tunnistavinani elämäntilanteessasi samanlaisia vivahteita kuin omassani. Ja kaiken kukkuraksi jokin aika sitten tunnistin, että hyvänen aika, minähän tiedän kuka olet. Tyttönen samasta pitäjästä! Tämähän mieltäni lämmitti niin. Oikein lämpimiä terveisiä sinulle ja iloa kaikkeen, juhlaan, arkeen ja perhe-elämään! Teillä on kaunis koti! T. Vuotta vanhempi, saman tien varresta, noin kymmenen (??) kilometriä ennen teidän risteystä. Tässäpä arvoitus ratkaistavaksi : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. öö.. :)
   Kukahan se siellä? Mukava, että olet eksynyt tänne pieneen blogiini. Ja tykkäät lueskella tätä.
   Voitko kuvitella, että olen miettinyt kuka olet. Tietty, mulla jotain "tyyppeäjä" on jota arvuuttelen, mutta anna nyt vielä tuhannen taalan vihje, niin saan nukuttua yöni rauhassa :)

   Poista
  2. Olit siskoni kanssa samalla luokalla ja muistaakseni olitte samaan aikaan au paireina/lastenhoitajina merten takana, näin muistelisin. : )

   Poista
 3. Voi on, siis tuon kommentoinnin kanssa. Usein vaan kiireessä lukee muiden jutut ja sitten ei ehdi ja kun ehtii niin ei muista palata kommentoimaan. Mutta yritän, sillä omaa blogiakin on kivempi päivittää, mikäli joku jaksaa joskus jotain kirjoitella takaisin :)

  Ihana, että teidän yläkerta on sisustus- ja järjestelyvaiheessa! Onnea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin. mäkin käyn tuolla sun blogissa, mutta ei tuu kommentoitua. Just tuo, ett omaakin on paljon kivempi päivitellä, kun joku "vastaa" takas. :)

   Kiitos, tää on nyt niin jees vaihe. Vaikkakin mä oon turhan kova mallailemaan huonekaluja ja muuta pikkusälää joka huoneeseen ja sit päätän mikä minnekkin. Kauheeta roundaamista. Mut eiköhän se kohta lopu.

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!