V A L M I S T U M A S S A

Voi kun mä nautin näistä hiljaisista aamuista. Ei ole muutakuin kahvi, minä ja tietokone. Lisäksi tänään ulkona sade, huomaan nauttivani siitäkin. Ripaus syksyn tuntua ilmassa.

Syksy saa tulla? Syksyn päälle meillä tapahtuu kaikenlaista, mies menee töihin omalle paikalleen, minä oon lasten kanssa kotona -->ei töihin. Sanoinkos jo muuten aiemmin, että heinäkuun alusta lopetin työt kokonaan, nyt on hyvä aika olla kotona. Nautin. Loppuvuodesta kun kynttilöitä poltellaan, samaan aikaa piedetään pientä uudelta tuoksuvaa nyyttiä kainalossa--> odotan aikalailla!
 
Yläkertassa näyttää hyvältä! Ei voi muuta sanoa. Listat on kutakuinkin laitettu. Ovenpielet ja muutama huone kaipaa lattialistoja (ne huoneet joihinka ei ole vielä laitettu lattiamattoa). Ovet saapuu aikaisintaan ensiviikon lopulla. Lasit ovien yläpuolella on tilauksessa. Vessaa pitäisi hetken miettiä, mitä sinne. Lattiamatsku, väritys, maalia, vaneria, sementtiä? mitä? mitä? mitä? plääh, eiköhän sekin kirkastu.
 
Pakko laittaa tänne näitä samoja nurkkia, ku itse nautin niin tästä fiiliksestä, että näyttää jo näin hyvältä! Parissa huoneessa voi tai pitääkin kävellä ilman raksakenkiä. Aika huikeeta. Ehkä me saadaan tää sittenkin ennen koulun alkua valmiiksi ?
 
Piippu kaarella? Miten se nyt kuvaushetkellä noin intoutu liikkumaan???? :) Tai ehkä mä ja kamera ei oltu ihan ok.

Tämän verran tyttö sai Half moon- tapettia. Riittää mielestäni hyvin. Syvennykseen tulee koulupöytä,
pari valaisinta katosta roikkumaan koulupöydän päälle, seinälle tauluhyllyä tms.


Meidän huone. Hetken jo mietin mustaa tai jotain väriä tänne, mutta alkuun mennään valkoisella.
Helppohan tota on sit jälkeen päin maalata tai vaikka tapiseerata!
 
Loppuun tällanen kiva rakeinen kuva. Tässä nyt kuvattu lähinnä tätä ihanaa harmaata joka yläkerran olkkarissa on :) Jossakin valossa mietin (siis illan pimetessä, kun ei vielä valoja ole) olisiko saanut olla asteen vaaleampi, mutta uskon tämän olevan erittäin hyvä sävy.
 
 
Fiilistellään  sateista perjantaita, meillä ei mitään kummenpia suunnitelmia tällepäivää, kuhan nyt viikkarit tekis ja voishan tota ihan pari kynttilää laittaa ilostuttamaan päivää. Mies lähti aamusta töihin ja tulee huomenna, sit voi olla että käydään yö keskisuomessa. Tämmöstä lepposta.
 

Mukavaa viikonloppua meille ja teille!
Ride
 
 
 
 

14 kommenttia

 1. Ihana Metsola teillä! Syksyä en odota kyllä yhtään, mutta sulla on ihana syksy tulossa, niin ymmärtää kyllä! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Kyllä mä vielä kesästä nautin, mutta en malttaisi odottaa syksyä! Viikonloput!

   Poista
 2. Onnea, syksysi kuulostaa ihanalta! Kylmää ja sateista ja pimeät ilmat = niin syksyä tosiaankin, mut toisaalta ei se haittaa syysillat on ihania :). Ja kauniilta näyttää yläkerta jo nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onnea tarvitaan joka mutkassa, jokainen.
   Syysilloissa on omanlainen viehätys, nautitaan sitten kuin on niiden aika!

   Poista
 3. Onnea odotukseen! Kyllä vauvan tuoksu on jotain uskomattoman ihanaa....:) Ihana koti teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vauvaa voisi nuuhkia vaikka kuinka. Siihen tuoksuun ei koskaan kyllästy. "Ihana koti teillä" -siihen en osaa sanoa, muutakuin: kaunis kiitos!

   Poista
 4. Mua aina ilahduttaa, kun asioita tehdään toisin päin. Yleensä tapetoidaan seinät ja maalataan ovenpielet. Kivasti menee noi puolikuut noin!
  Onnea odottajille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano. Ei kandee kangistua kaavoihin :)
   Odottajat kiittävät onnitteluista!

   Poista
 5. Onnea! Hyvältä näyttää jo yläkerta!

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihania uutisia! Onnea odotukseen :) Teille on tulossa sitten upea syksy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Kiitoksia! Mä oon pantannut tätä keväästä asti ja siksihän täälläkin oli niin hiljaista. Nyt tää ihana vaihe meneillään. Toivotaan upeaa syksyä molemmille!

   Poista
 7. Ihana juttu ja valmistuva yläkerta näyttää hienolta!! Saako udella kuinka monta pientä asukkia teidän talosta sitten jo löytyykin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Anonyymi.
   Kiitos, näyttääkö? Toivotaan, että se näyttää myös muutaman vuoden päästä, kun siellä on lapsukaiset hetken asuneen.
   Udella ja kysyä saa aina :) Meillä on nyt viisi lapsukaista, jouluna kuusi :)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!