I H A N A * H E L L E


Ollaan saatu nauttia ihanaisesta auringosta. Pari täyttä päivää, kyllä tuntuu mukavalta, melkeinpä juhlalta. Tilauksessa näitä aurinkoisia päiviä on vielä vaikka kuinka. Hellepäivien kunniaksi? meillä vieraili pari miehen veljeä kahden pienen kanssa.

En millään malttaisi mieltä tuon yläkerran kanssa. Sormet syyhyää jo muuttamaan. Jotain tietty viety kun tyttöset nukkuu siellä.... ja salaa nuo on tainnut viedä sinne ties mitä. Mä taidan huomenna liittyä tuohon roundausporukkaan!!! Jippiajee!

 
Näillä pikkuisilla päivän ikäero. Toisella melkein vaatteet päällä :)
 

 
Muiden ollessa liikennepuistossa, minä ja kuopus käytiin vähän päikkäreillä. Huom. vähän, n.10min. Se riitti tällä kertaa sekä hälle että mulle. Mulla oli kun oli kamera muuten vaan lähellä, napsin pari kuvaa olohuoneesta kun se kylpi aurongon valossa. Johdot ja kaikki niin somasti ryhrissä.
 
Kauhee urakka toi kaatopaikkakuorman teko, sitä kun tulee mentyä joka nurkkapieli. Käännettyä melkeenpä kaikki kannotkin. No, ei ny ihan. Mutta mukava mieli siitä tulee kun saa tätä hävityksen kauhistusta siivottua. Lapset oli mulla apuna, yks tuumas, että ei tää tuu koskaan valmiiksi(kuorman teko)ja aina vaan löytyy kaatikselle menevää tavaraa, toinen siihen, että kun on omakotitalo, työt ei lopu koskaan. TOTTA.
 
Huomenna uusi touhun päivä. Ja ohan mulla se ultarkin heti aamutuimaan!
Toivotaan, että helteet jatkuu..
 
 
 


6 kommenttia

 1. Vautsi, siellähän on jo valmista :). Mie haaveilen pianosta ja tuo teiän on kyllä ihanannäköinen, sopivan yksinkertainen.. taiankin alkaa kattelee valkoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa valmista, yes! Mä oon maalannut ton itte aikoinaan ja nyt harmittaa sen verta, kun en jaksanut/viitsinyt paljoa yhtään hioa. Mut valkoinen on valkoinen, pianossakin :) Tsempit metsästykseen!

   Poista
 2. :D kuka se siellä?! Meni hetki ennen ku tajusin :). Ihania kuvia taas kerran. <3

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo pulpetti ja tapetti siinä taustalla!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!