P E L L A V A P Ä Ä T

Meidän pellavapäät ne on aina ilman vaatteita. Kaupassakin riisutaan kengät ja sukat pois jos silmä välttää. Niin kuin tänään kaupassa, tais päällyspaita ja housutkin lähteä. Onneksi kuitenkin jäi jotain muutakin päälle kuin pikkarit.
 
Velmut syö mutakakkua olohuoneessa -jos silmä välttää. Jo on kumma kun ei uskota! Lenkiltä tullessa meidän N ja kummityttö E oli leiponut mutakakkua ja patonkeja. Tuoksu oli mitä parahin.
 
Yläkerrasta ette saa tälläkertaa yhtään kuvaa, vaikka olisi niin tehnyt mieli kuvata siellä. Tyttöjen oli "pakko" saada viedä pedit sinne ja nukkua ens yö siellä. Nimittäin huoneet on siivottu, mutta tavaraa ei vielä viety. Odotellaan ne väliovet ja loput listat ni sitte päästään sisustamaan yläkertaa! Ai herrrkku!
 
Kamala pläjäys ihan mitä sattuu -kuvia, nuo pellavapäät mutasuineen ja kiireineen, sun muita missä ei päätä ei häntää.
 


  
Mikä sen ihanempaa, kuin päättää ilta siihen kuuluisaan omaan aikaan. Arjen pieniä-suuria, tärkeitä hetkiä! Joskus se oma aika on myös aamulla ennen kuin muut herää. Mutta nyt mä jatkan tätä omaa aikaani lukemalla teidän muiden blogeja ja samalla sisustan mielessäni yläkertaa! ;)
 
Tartteeko teidän saada omaa aikaa joka päivä? Edes pienen hetken verran?
 
Ride
 
 
 
ps. taishan siellä sen "omaa aikaa" tarvitsevankin kuva vilahtaa jossain. En oo paljolti itteäni täällä esitellyt, mut joskus  voitte saada tuollaasia hämäriä kuvia hämärästä tyypistä :)
 
 
 

6 kommenttia

 1. Hah hah, ihana postaus. Mä muistan tuon vaiheen meidän Pikkuisellakin, kun ei meinannut vaatteet pysyä päällä missään. :D
  Onneksi nykyään pysyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä ne sit teininä viimeistään pysyy :)
   Ittellä vaan ei aina kaupassa oo kaikista eniten hermoja mukana, toivois vaan, ett suht iisisti siellä olis, eikä mitään ylimääräistä hästäis, kuten vaatteiden riisumista. :)

   Poista
 2. Kiva että jätit kommentin, niin löysin tänne!

  Jepjep, jään lukijaksesi!

  Terkuin, Elsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Elsa!

   Kiva kun tulit ja jäit. Tervetuloa!

   Poista
 3. Kyllä, omaa aikaa täytyy saada joka päivä. Meidän pikkuisemme täyttää tänään 8 kuukautta ja olen sopinut jo heti syntymän jälkeen, että äiti saa sitten joka päivän edes pienen hetken omaa aikaa. Kun on saanut olla hetken omissa oloissa, jaksaa taas uudella innolla hoitaa lapsukaista. Ihana blogi sinulla! Kiva, että löysin tieni tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin se menee. Äitikin jaksaa olla paljon "iisimmin" kun saa vähänkään omaa aikaa ja sama se on isillä. Omaa aikaa löytää kaikki omasta arjestaan jos vain haluaa etsiä ajan sille.

   Mukava kun löysit tien tänne ja vielä mukavempi, että jäit lukijaksi. Tervetuloa!

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!