DIY :)

Nyt on raapaistu ensi talvea ajatuksilla. Mansikoita hommattu niin, että alkuun päästään, samoin kuin mustikoita. Mustikat löydettiin läheltä. Marjoja kuin marjoja ei koskaan ole liikaa.  Muutaman mustikan varren repäsin uuteen maljakkooni. Maljakko löytyi kirpparilta. Ehkä tä on maailman helpoin  DIY --> kääntää lampun kupu toisin päin ja maljakko on valmis.
 
Kuinkahan kauan nuo marjat pysyy tuossa ennenkuin ne on jonkun suukussa?
 
Kodin perintöjä on, että marjastetaan. Kuhan aina kiireiltään ja muilta jutuiltaan ehtis. On se rentouttavaa puuhaa. Metsästä on enempi kuin kiva tulla pois jos sangot on täynnä tuliaisia, mutta jos taas sangot ammottaa tyhjyyttään, keljuttaa. Ihan kamalasti.
 
Kävin Anttilassa hiplaamassa Annon SikSak -pussilakanoita. Ai, että herkullisia värejä. Olisin voinut ottaa ne kaikki mukaan. En osannut päättää mikä väri, ni jätin vielä kaikki kauppaan. Mun tapaista. Seuraavalla kerralla ku meen, ni niitä ei tieten oo enää ollenkaan. Yön aikana täytyy tuumailla tosissaan.
 
Se on moro seuraavaan kertaan asti!! :)

2 kommenttia

  1. Ihana tuo vanha kaappi. Todella kodikas! Ja nuo mustikanvarvut maljakkoineen sopii täydellisesti kaapin päälle:).

    VastaaPoista
  2. Mä kans tykkään tosta kaapista, en ehkä kuuna päivänä luovu siitä, niin ihana se on! Varvut pysyvät parhaiten pikkukätösten ulottumattomissa tuolla ylhäällä :)

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!