Sitteki kotona

Alkuviikko kotona. Mä jäinkin vielä hetkeksi neljän kanssa kotia. Tuli niin hyvä tarjous ;) Ystävän 40-vuotis iltamat huomenna, tiistaina. Luvassa rauhallinen ja mieleenpainuva kesäilta. Mies lähti yhden lapsen kanssa aamulla Kuusamoon. Me tai minä olen maalanut ylhäällä. Ja kyllä tuo pikkumieskin maalissa näyttää olevan. Silmät sais olla selässäkin. Niin vikkelä se on. Nyt tuli hyvä harmaan sävy. Valaistus vaan niin huono, että ette liene saavan mitään selvää sävystä, mutta näytän sen. Silti.

Meidän tyttöset 6- ja 10 vuotiaat ovat kovia leipomaan. Tänään he leipovat yökavereidensa kanssa iltapalaksi patonkia. Eivät jaksaneet kunnolla nostattaa, mutta silti patongeista tuli NIIN hyviä. Pakkohan niitä oli kera kylmän maidon maistaa! Meinas kieli mennä mukana!
 
 
Ja tässä tämä harmaan sävy. Näyttää kuvassa äkikseltään valkoiselta, mutta kyllä siinä sävy on.
 
 
Nyt on sellanen fiilis tuon yläkerran kanssa, että voi pojat! Ku osaiski tehdä kaikkia mahdollisia "miesten" hommia. Heti alkuun,  listottamaan musta ei olis kuitenkaan. Lista taitais olla loputon. Sähkärikin saatiin sitten vihdoin ja viimein käymään.
TÄÄ VALMISTUU JOSKUS. JEE.
 
Makeaa maanantai-iltaa! 

1 kommentti

  1. kyllä on reippaita tyttöjä! äitiinsä lähteneet...t.saturnus

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!