Hei, meillä maalattiin!

Ou jee, mä olen vihdosta viimein päässyt maalaamisen makuun! Kyllä tuntuu mukavalta. Joissakin  huoneissa on jo viimeinen maali(ehkä) pinnassa. Eilen maalattiin valkoisella, mustalla ja harmaalla. Harmaa maali on mielestäni liian tumma, joten se menee vaihtoon. Siitä ei tainnutkaan olla kuvaa.

 
Piipun käsittely mietinnässä. Ehkei mitenkään, ehkä joku pintaan soveltuva lakka. Tyttöjen mielestä se pitisi olla valkoinen. ?

 
Tästä "piippuhuoneesta" piti tulla ekaksi meidän makuuhuone,mutta ekaluokkalainen taitaa varastaa tän meiltä. Ihastui niin tuohon mustaan väriin. Seinä maalattu vasta kertaalleen.
 
 
Maalatessa pitää olla pilkettä silmäkulmassa ;)
 
 
Portaat on ihanat, näitä pitkin on hyvä astella. Tykkään suuresti!
 
Yläkerta valmistuu hitaasti, mutta varmasti. Ensiviikolla siellä ei taas tapahdu mitään, mies Kuusamossa, minä lasten kanssa mummulassa ja sisaruksilla. Tulee mukava viikko. Tiedossa AINAKIN onkimista, uimista, saunomista, serkkuja mielin määrin!
 
Asiasta viidenteen. Oletteko muuten maalannut Bilteman maaleilla? Kokemusta? Tuo musta maali on Biltemasta. Maalatessa en ainakaan huomannut mitään eroa.  
 
 
R E N T O A   S U N N U N T A I T A !
 
 
 
Psssssssst. muista arvonta alempana!
 
 
 
 

5 kommenttia

 1. Kiitos biltema vinkistä en ole ajatellut että sielläkin on maaleja! Oliko yhtään edullisempaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mäkin ekaa kertaa siellä maalihyllyjen välissä notkuin ja päätin kokeilla. 2,5l /11,99e ett kyllä halvemmalla sai.

   Poista
 2. Voi juku noi portaat on upeat! :)
  Ja tuosta yläkerrasta tulee niin kaunis...

  VastaaPoista
 3. hei! jostakin löysin blogiisi. Ihanat portaat!! saako kysyä kenen valmistamat? erityisesti pinnat on ihanat, onko mitä puuta? meillä juuri yläkerran teko ja haaveillut tuontyyppisistä portaista. vaan ei ole vielä tekijää tiedossa. -paula

  VastaaPoista
 4. Hei Paula!
  Portaat on juuri NIIN mieluisat kuin vain voi olla. Tykkäämme todella!
  Portaat on valmistanut Tähtiporras. Portaat ovat koivua, nuo pinnat on metallia, maalattu valkoiseksi. Nyt tuntuu, että näitä jaksaa katella aina :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!