Keskikesällä

 
Se olis juhannus, keskikesän juhla. Emme ehtineet/saaneet aikaiseksi ostaa lippua tankoon, mutta koristaapa tuo itse salko pihamaatamme. Aiku se on nätti. Meillä juhannus menee rauhallisesti, mies töissä ja me loput kotona. Ajateltiin isompien lasten kanssa mennä keskiyöllä saunaan pienempien nukkuessa. Voidaan sit saunoa pitkään ja hartaasti. Ja saavatpa  nuo syödä sen jälkeen niin paljon jätskiä kuin haluavat. Ajatelkaapa, kuinka pienistä jutuista meidän juhannus on tänä vuonna tehty. Ja kaikki tyytyväisiä! Emme me ihmiset  paljoa tarvitse. Kukaan. Yleensä vähempi parempi. No. Kyllä mä hetken mietin laitanko nuotion pihalle ja paistamme makkarat siinä, mutta ei me nyt kuitenkaan kun isi ei ole kotona :) Eikä sit huomenna jotain pikkuekstraa lasten kanssa. Hetken mielijohteesta teemme myös makaronisalaattia. Namskis. Eli erittäin leppoisalla tunnelmalla mennään eteenpäin.. Näistä on meidän juhannusaatto tehty!
 
Niin ja vaihdettiinhan me esikoisen kanssa aamulla vähän sisällä järjestystä. Taas miellyttää hetken silmää. Menneellä viikolla saatiin myös tehtyä noi rappuset tohon mihin pitikin.
 
Yläkerrassa aloitettu kattopaneeleiden laitto. Se vaan edistyy nyt niin hitaasti kun ollaan paljon  ulkona.
 
 
 
H Y V Ä Ä   J U H A N N U S T A   S I N U L L E !
 
Toivottaa Ride


3 kommenttia

  1. Hienot sisäänkäynti, oikein kutsuvat portaat ja riittävän isot. Tykkään.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kivalta. Voin vain kuvitella, että lapset tykkäävät. Hyvää juhannusta sinne myös!:)

    VastaaPoista
  3. Ihanat portaat, vähän samantapaiset kuin meille on tulossa, kunhan mies nyt vaan malttaisi jäädä kesälomalle. Hyvää Juhannusta!

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!