Mitä mukaan?

Kumpi on kivempaa, pakkaaminen vai purkaminen? En tiedä. Nyt on kuitenkin niin kiva pakata! Ongelmana lähinnä se, mitä kaikkea mukaan, millanen sää, kylmä, kuuma, jne..

Alennusostoksillakin kävin. Niin siinä vaan tais käydä, että normihintaisia tuotteita lähti mukaan. Toki jotain alestakin. Aina mulle käy  näin. Käykö sullekin?? :)
näihin tykästyin täysillä

Meille jäi aikaa kokeilla kaiken pakkailun ohessa tätä suussasulavaa herkkua. Ohjeen löydät Villa H:n blogista. Kiitos Heinie ohjeesta! Me vaan laitettiin lisäksi persikkakuutioita ja vanillain sijasta kermaa, sekin tuli tässä kiireessä vatkattua voiksi. Näin meillä! :)

Mä annan Virpille vielä mahdollisuuden lunastaa arpavoittonsa. Ei musta ollut vielä arpomaan uudelleen. Miten te teette yleensä jos voittajasta ei kuulu, "ei näy" hetkeen...?? Arvotteko uudelleen? Mikä on hyvä "odotusaika"? Kiitos jos joku viitsii vastata omasta käytännöstään.

No, nymmä meen pakkaa loput tarvittavat tavarat vaunuun ja sit saunaan ja sit unta ja sit aamulla lähtö. Täältä tullaan! Ai, että kiva nähdä teitä kaikkia!
 
 
SE ON MORO HETKEKS!
Ride

6 kommenttia

 1. Mulle käy just niin kans, että normihintaista ostan alesta. Koska jotenkin tuntuu, ettei niissä alemyynneissä enää ole niitä pahaimpia juttuja jäljellä, ainakaan vaatealessa. Ja kun sesongit menevät aina niin edellä, voi kesällä jo ostaa syysvaatteita,jotka sitten ovat ihan uusinta uutta, olen usein päätynyt ostamaan jotain lämmintä. Minulla on synttärit elokuun alussa ja muistanpahan, että olen joskus teininä ostanut talvitakin synttärilahjarahoilla :D

  Pakkaaminen on kuitenkin vielä helpompaa kuin purkaminen. Likapyykit saa ihan hyvin sieltä kassista, mutta sinne pohjalle jää aina puhtaat ja käyttämättömät jutut ja sitten ne kassit roikkuu makkarin seinustalla tai jossain käytävällä ihan liian pitkään. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin ton alen kanssa :) Niin tuttua. Voishan sitä löytää jotain kivaa alesta kun oikein jaksaisi penkoa ja ajan kanssa kierrellä.

   Meillä meni nyt reissun jälkeen oikein jouhevasti purku. Hyvä minä!

   Poista
 2. Samat leggarit lähti omaankin "aleostos" -koriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikun meillä on noista leggareista tykätty. Mieluisat.

   Poista
 3. Rakastan pakkaamista, en purkamista. Pakkaan nopeasti, puran hitaasti. Reissun jälkeen, onnistuneenkin, on ihana palata kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama. Poissa hyvä, kotona IHAN paras! Nyt saatiin suht jouhevasti kaikki purettua. Tästä on hyvä jatkaa talonraivausta (siivousta) :)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!