KAMERA on täällä!

Tulinpahan vain ilmoittamaan että kamera löytyi. JES!
Nä mun kuvat voi olla aivan karseita sellaiselle joka panostaa kuviin ja laatuun. Mutta mennään tässä blogissa näillä mun kuvilla. :) Eikös joo. Voipi olla että mäkin joskus innostun muokkaileen yms..

Alla olevassa kuvassa on festivoiden seassa pari uutta kynttilänjalkaa. Jätin ne ensiksi matkasta pois, mutta yön nukuttua, tulin siihen tulokseen että tämä on ehkä parhaimmista löydöistäni ikinä. Ja hintakaan ei huimannut. Kassalla jopa kysyttiin paljonko maksaisin. Sain kuin sainkin 5e/kpl. Olen saanut nauttia näistä Riihimäkisitä jo muutaman vuorokauden. :D


Tallinnan reissu heitetty. Univelkaa tietty. Niin mukavaa! Porukka huippu. Kiitos "matkanvetäjille"!!!!!! Ensi vuonna uudestaan?!

Tämä viikko vähän löysäillään raksan suhteen, käydään lähinnä polttamassa kynttilöitä ,siis tunnelmoidaan ja ihan ihaillaan työn tuloksia. Sit välipäivät taas täysillä.  Kyllä tämä tästä.

Jouluressistä ei tietoakaan, tänä vuonna joulu tulee  tähän kotiin aika pienin panoksin. Kuitenkaan meille tärkeimpiä juttuja unohtamatta.

Tunnelmallista keskiviikkoa kaikille!!! tänä iltana me nautimme ystäväpariskunnan kanssa syömisestä!
Namskis.

Ei kommentteja

Kiitos sinulle kommentista!