Eilen meillä oli tapahtumarikas päivä, saatiin puhallusvilla raksalle. Jee! Sitten ajatelkaas, mellon takka/leivinuuni aivan valmis. Kun se on tässä vaiheessa jo valmis, todennäköisesti joudutaan se lopussa vielä maalaamaan. Mutta sen näkee sitten.

Samoin eilen oli eskarilaisen joulujuhla. Olimme siellä koko konkkaronkka. Hienoa katsoa kuinka lapset säteilee. Illan kruunasi (lasten mielestä) joulupukki.

Tälle viikonlopulle on luvassa säpinää, lähdemme nuorimmaisen kanssa Treelle pikkujouluihin ja sieltä sitten huomeaamuna kohti Tallinnaa. Meitä lähtee 4 pariskuntaa, käymme ainakin Tallinnan joulumarkkinoilla,muuta ei ollakkaan sitten päätetty, mennään ihan fiiliksien pohjalta. 

Viimisimpänä muttei vähäisimpänä: Kamera on jossain, mutta missä! ?

Laitanpa tähän loppuun kuvia valmistuvasta takasta, saatte myöhemmin sitten valmiista takasta kuvia, koska ne kuvat on kaikki siellä kamerassa!!
Meille tuli takkaan ja leivinuuniin kaasutiiviit luukut. Mustana. Värin saatte seuraavissa takkakuvissa selville..! Ja meillehän tuli vesikiertoinen takka/leivinuuni. Sellainen valmis putkihäkkyrä laitettiin tonne sisään, tai siis muurari laittoi. Toivoa sopii, ett' on hyötyä!! Otettiin tämä muuten ONPIIPUN kautta. Ja on mallia Kermansavi/ Jouni Slammattu.

Tarkkasilmäiset huomaavatkin kuvista, että katto on koolattu ja muovit on seinissä ja katossa. Tämä on tapahtunut marraskuun hämärinä viikkoina. :)


Nyt töpinäksi ja hommiin. Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia

  1. Nonnih! siistiä ko nuin edenny tuo raksa juttu!:)vois Yrittää joululomalla tullla käymään largen kans vaikka es päiväks ;D

    VastaaPoista
  2. siis on monta siskoa,niin monta arvausta...jokainen hitusen kahtelee ainakin jostain kulmalta tän tyyppistä...mukava blogi.käväsin katsomassa mitä ridelle kuuluu?nyt ehkä tiedän missä mennään!?jouluterveisin; saturnus kokkolasta

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!