ERINLAISTA JA UUTTA TÄHTISADETTA

Kevät tuo mukanaan iloisia ajatuksia, mukavia kohtaamisia kaduilla. Aurinko paistaa ja kaikkialla näkyy hymyileviä kasvoja. ON KEVÄT.


Tiedän myös siitä, että on kevät tai ainakin melkein, kun kädet kaipaa tähtiä! HÄH ! Olen alkanut ajattelemaan tähtiä ja tulevaa syksyä. Ennen joulua minulta kysyttiin paljon slimmimpää tähtimallia. Isoimman tähtikuhinan ja kaiken muun kiireen keskellä en ehtinyt ajatella, saatikka piirtää uusia malleja. Nyt on hetki toivuttu syksyisestä tähtisumasta ja olen saanut uusia malleja uunista ulos! JES

Kuvassa oleva vaaleanharmaa tähti on n. 70 cm halkaisijaltaan. Alla oleva marjapuuronvärinen n. 50 cm halkaisijaltaan. Noin mitat siksi, koska jokaisen tähden teen käsityönä. Heittoa TULEE varmasti suuntaan tai toiseen! Nämä "ei niin syvät" -mallit on selkeästi vaikeampi tehdä tai sitten vaan tässäkin pätee se, että: Harjoitus tekee mestarin!


Omat Riiken kotisivut laahaavat hiljaisuudessa, mutta eiköhän ne sieltä herää kohtapuoliin. Sivuille tulossa informaatiota tähdistä ja kaikesta muustakin. Tähtiähän voi tilata koko ajan ja jos jotain muuta kysyttävää kannattaa ottaa minuun yhteyttä info@riike.fi  tai metsola19@gmail.com. Ig ja facebook yhtähyviä kanavia viestittelyyn/tilaukseen :) Sen voisin vielä sanoa, että melkeinpä sellaista tähteä ei ole mitä en voisi tehdä (hui, meninköhän nyt lupaamaan liikoja) Toimitus sisältyy tähden hintaan! EI KUN VIESTITTELEMÄÄN.Aurinkoisin terveisin Riitta 

1 kommentti

  1. Onpa kauniita nämä tähdet. Nyt sitten alkoi innostus, että pastellivärisiä tähtiä olisi saatava, mutta minne ne laittaisin :)

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!