SOPIIKO PIENI HENGÄHDYSTAUKO ARKEESI?


Kyllä kiitos. Sopii, sopii tietysti.
(tämän mahdollistaa oma firma ja miehen työ.)

Pieni irtiotto arjesta ei ole koskaan pahitteeksi. Ei silloinkaan kun se tulee extempore. Oikeastaan silloin se taitaa onnistua parhaiten! Vai oletteko samaa mieltä? Kaunis harmoninen paikka, kauniit kattaukset, kauniit asetelmat ympäri torppaa, hyvät syömiset, hiljaisuus, sisko ja kunnon yöunet riittivät onnistuneeseen pikkubreikkiin! 

Monesti visuaalisuus on tärkeää tällaisissa pienen pienessä hetkissä. Sitä ahmii kaikilla aisteilla kaiken sen mitä on saatavissa. Hetki kun ei kestä (välttämättä) kauaa. Mä sain nauttia näistä ihanista torpan nurkista alle vuorokauden, mutta se riitti hyvin pieneen pysähtymiseen. Kohtakos sitä taas päräyttää siskon luokse rentoutumaan. 

Eikös tämmöisessä paikassa ole helppo unelmoida kaiksesta ihanasta? 

"On hyvä olla unelmia, että jaksaa huomiseen."Kaipaatko sinä pieniä suunnittelemattomia hetkiä arkeesi? Vai pitääkö kaiken olla suunniteltua jo monta viikkoa etukäteen? Minulle nämä suunnittelemattomat hetket/tilanteet tuovat monesti monin kerron iloa arkeen. Suositten kokeilemaan!

5 kommenttia

 1. Minä harrastan vähän molempia. Välillä pitää oikein tarkkaan suunnitellla kaikki, kun välillä sitten mennään ihan fiilispohjalla.
  Ihanaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes. Sama täällä. Kultainen keskitie on tässäKIN hyvä 👍😊
   Ihanaa viikkoa sinullekin!

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!