MITÄ LAHJAKSI VALMISTUNEELLE

Tässä meidän lähellä on ränsistynyt lato. Se lato on jotenkin symppis. Me käydään siellä välillä fiilistelemässä. Ilman kameraa ja kameran kanssa. Ladolle mentäessä meidät vallitsee monesti sellainen salaperäinen tunne. Ei siellä mitään erikoista ole, mutta kuitenkin... jos vaikka olisikin :) HUI
 Eilen kävin tuolla ladolla esikoiseni kanssa. Vartavasten mentiin, kamera mukana. Haluttiin jotain kuvia nuoresta. Muistot <3


***

Kevät on juhlien aikaa. Olisiko kerrankin hyvä olla ajoissa lahjojen kanssa? Mitä lahjaksi valmistuneelle? Äidille? Syntymäpäiväänsä viettävälle? Ylioppilaalle entäpä rippilapselle? Toimi nyt!

Tällä hetkellä Instagramin puolella on menossa kiva koruarvonta. Sinulla on mahdollisuus voittaa 50 euron arvosta koruja S -Kiilto nimisestä firmasta. Siskoni Satu avaa vielä tämän kevään aikana verkkokaupan koruille. Tällä hetkellä koruja voi tilata laittamalla Satulle sähköpostia tai, sosiaalisen median kautta (ig, Fb). S -Kiilto järjestää myös korukutsuja. Jos kutsut kotonasi kiinnostaa, niin pukkaa Satulle viestiä!

Meillä täällä odotellaan innokkaasti lankalauantaita. Se on samalla lapsille virpomispäivä. Tiedättekö, mun pääsisäisruoho kasvaa niin kituisasti, että! Jospa siitä saisi taltioitua ehdes yhden kelpokuvan.  Nautippa pashasta ja pääsiäisestä. Niin minäkin teen!


-Riitta

2 kommenttia

  1. Kauniita kuvia <3
    Ihanaa pääsiäisen aikaa koko teidän perheelle!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Kuvaaminen on ihanan rentouttavaa 😊

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!