MOOMMA NAUTTINEET JA LÄTRÄNNEET AURINGOSSA


En malttanut olla julkaisematta tätä postausta nyt, vaikka puhe oli alkujaan vähän muusta ..

Mikä sen ihanempaa, kuin läträtä kauniina kesäpäivänä vedellä ja loistaa kilpaa auringon kanssa. Lisäsin veden sekaan näin pesupäivän vuoksi ja kunniaksi pienimäisen läträysveteen Terra Provencen nestemäistä marseillesaippuaa. Puteli on melkein samaa kuin heidän palasaippuansa, mutta tähän nestemäiseen on lisätty hieman hajustetta. Tuoksuu ihanan vienolta :)   Tykästyin tuoksuun.

 
 
Tuntuu aivan kuin oltaisiin mökillä. Kaikki tämä tunnelma ympärillä. Voi kunpa osaisin tallentaa tämän kaiken sisimpääni ja avata tätä luukkua, kun pakkanen puraisee. Välillä käydään saunassa, istutaan terassilla, polskutellaan, pienimäinen omassa vedessään ja isommat uima-altaassa. Me niin nautitaan!


 
Rasvapurkille on ottajia tässä talossa :) Käsivoiteella menee koko vartalo :) Iho kuivaa melko lailla, kun tällaisilla ilmoilla käydään melkeinpä kymmenettä kertaa päivässä pulahtamassa. Osasta lapsilla on herkempi iho. Pitää toivoa, että tämä tepsii kuiviin sääriin. Voide imeytyy nopeasti, tuoksuu hieman ja jättää ihanan samettisen- silkkisen tunteen iholle.  


 
Purkitkaan eivät näytä hassummilta. Sopii oikein hyvin minun silmään :)

 
Onhan se ihana kaikessa rauhassa riippukeinussa rasvailla. Puhdas olo, hyvä mieli ja parempi iho!

 
Jos joku mielii kokeilla näitä saippuoita niin Seinäjoelta näitä saa Sapirasta. Stockmannit tietty myyvät myös näitä, samoin kuin Oulun ja Tampereen Sokokset. Netistä löytää etsimänsä, KLIK. Klikkauksen takana hyvin tietoa maahantuojasta ja näistä tuotteista. Itse haluan kokeilla vielä marseillen palasaippuaa ja silitysvettä, siis silitysvettä.. Kuulostaa kyllä ylellisen hyvältä!  Me tykästyttiin oitis näihin tuotteisiin. Arki tuntuu kauniimmalta näiden tuotteiden kanssa. Niin ja miettikää sitten sitä silitysvettä!!!!!!
 
Nyt kun lapset ovat rasvanneet itsensä, on(ko) äitin vuoro? Voip olla. Lähden terassille auringon luo, nauretaan ja vietetään unohtumaton hetki tulevien vieraiden kanssa! Tätä on kesä. Nautitaan nyt!
 
Riitta
 
 
 
Tuotteet saatu täältä
 
 

1 kommentti

Kiitos sinulle kommentista!