Kohde 34 Talo Koskela

Ei jätä tämä(kään) kohde kylmäksi. Talo Koskela on hyvin erilainen kohde kuin mitä edellä esittelin, mutta  niin ihana ja seesteinen! Ehkä sitten joskus, kun me asumme miehen kanssa kaksin niin koti voisi näyttää tältä. No, tiedä sitä vielä :)
 
Kohteen näytteilleasettaja on Pekka Koskela, Sisustuksesta vastaa Ulla Koskinen ja Arkkitehtuurista Seinäjokinen Teemu Hirvilammi. Kohteessa on käytetty paljon puuta eri muodoissa, erilevyset paneelit seinissä ja katossa tuovat mukavasti ilmettä muuten hyvin harmoniseen ja seesteiseen kotiin. Huomioni kiinnittyi keveisiin säleverhoihin, jotka toimivat samalla kai verhoinakin? Simppeliä. Koti näyttää ja tuntuu lämpöiseltä, vaikka onkin minimalistisesti sisustettu. Tykkään tästäkin kohteesta kovasti! (Tässä vaiheessa täytyy sanoa, että vielä en ole valinnut top kolmosta.)
 


 

 
Loppuun voisin laittaa linkin Koskelan perheen haastattelusta. Löysin sen netin syövereistä. KLIK
 
Tiedättekö mitä, tämäkin kohde on sellainen johon on mentävä uudestaan. Haaveilemaan, suunnittelemaan, unelmoimaan! ;)
 
-Riitta 
  

2 kommenttia

  1. Tämä kohde ei oikein sykähdyttänyt minua. Tykkään tuosta taulusta, joka on jätetty lattianrajaan. Liian väritön. Piha taas on aivan muuta, todella upean näköinen.

    VastaaPoista
  2. Muistan tämän kohteen hajusta! Varsinkin tuo ensimmäinen huone, lapsen huone, haisi tosi voimakkaasti jollekin kemikaalille. Miehen mielestä maalille, mutta itse en sitä maaliksi tunnistanut. Olisiko tullut sitten rakennusmateriaaleista vai kalusteista?

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!