Kastellin Kaarna, kohde 38 ja Kastellin Koria, kohde 36

Messujen loputtua ensikertaa ikinä asuntomessuilla järjestetään huutokauppa, jossa huutokaupataan kohteen 38 sisustus. Huutokauppaa tulee pitämään itse huutokauppakeisari Aki Palsanmäki. Kohteen 38 sisustussuunnittelija on Tea-Mariia Pyykönen. Tuotteisiin voi tutustua paikanpäällä tai sitten netissä. Huudettavat tuotteet näkyvät ennakkohuutoja varten Asuntomessujen verkkosivuilla huutokauppa.asuntomessut.fi/. Tässä muutama kuva ko. kohteesta :) Tekeekö sun mieli huutaa näistä jotain? Mä ainakin voisin tuon ja tuon ja tuon ja tuon.... siis loputon suo :/ :)
 


 
Mustat String -hyllyt voisin kotiuttaa, samoin kuin osan noista tyynyistä :)


No, miksei valkoisetkin :) :)
 
 
 
Ajattelin samaan postaukseen lisätä Kastellin toisen kohteen, jossa hengittävä Kastelli Green™ -rakenne.
 

Molemmissa Kastellin kohteissa on Puustellin keittiöt.
 
Tästä seinää rakennetusta hylly/säilytystilasta tykkään paljon!


Enpä messualueella käydessäni huomannut Korian koriaa kattoa! Näköjään sitä voi vielä kotisohvallakin nähdä jotain mitä ei paikanpäällä nähnyt.

 
Hässäkässä kun kiertää niin kuvat on vähän sitä ja tätä. Osa otettu "hyvistä" kuvakulmista jne... Mutta pientä maistiasta saitte varmaan kuitenkin kohteista?! Tänään meni muuten messuilla 50000 kävijän raja rikki. Ihan vain tiedoksi :)
 
Ensikerralla sitten esittelen vähän pienempää kotia. Siihen on käytetty monta tuntia ja vielä voisi yhtä monta tuntia käyttää. Ja sen tekeminen on aika koukuttavaa ja mukavaa! Arvaako kukaan mitään, mikä se voisi olla?
-Riitta 
 

1 kommentti

  1. Eikä, oiskohan luvassa nukkekodin esittelyä? En malta odottaa!;) meillä odottelee vanha lundby remonttia..

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!