Kohde 23 Valokki, Vieskan elementti

Mulla on jäänyt tänne tietokoneen uumeniin ihan hirveesti ihania kuvia. Uusi yritys ja "messuhössötykset" alueella on vieneet kaiken aikani. Nyt ajattelin esitellä teille kohteen 23 Vieskan elemetti -talon. Sisustuksen taloon on toteuttanut Taito Etelä-Pohjanmaa ry sekä Rustoopuori Oy Marja Hemminki- Haapoja ja Marjo Remes.
 
Sen verran voisin mainita kohteesta, että keittiö on Aka- kitchenin. Valokissa on käytetty paljon paikallisten yrittäjien modernia käsityötä. Valokin autotallissa onkin Pop up Taito Rustoopuori Oy -kauppa, josta voi hankkia joitakin talossa olevia tuotteita.
 

 
Kohteessa on käytetty paljon Lapuan Kankureiden tekstiilejä.

 
Meikäläisen tekemiä tähtiäkin löytyy tästä kodista :) 
Kaunis piirros keittiössä on Irina K Designin.

 


 
 
 
Toivotan kaikille messuille tulijoille aurinkoista mieltä ja hyvää säätä :) Toivottavasti löydätte oman suosikkikohteenne ja saatte messuilta sitä mitä haettekin. Tsekatkaa ihmeessä meidän kaupunkiamme samalla!
 
Mä yritän postailla jonkin verran näillä koneen uumenissa olevilla kuvilla. Tuoreitakin kuvia luvassa, alueella tulee kuitenkin käytyä useammin, toki oman voinnin mukaan. Vetäkää hihasta jos tunnistatte ihmisvilinässä!
 
Riitta
 

3 kommenttia

 1. Onpa tuolla paljon mielenkiintoisen näköisiä valaisimia.
  Ihania kuvia.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hyviä kuvia. Kiva kattoa niitä, kun ei ite messuille pääse.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 3. Tämä kohde jäi mieleen juurikin näiden käsitöiden vuoksi.Tuo ryijy oli mahtava :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!